Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Να σεβαστούμε την United»

Klopp: «Να σεβαστούμε την United»

Πολλά έχουν γραφτεί τις τελευταίες μέρες αναφορικά με την μεγάλη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα σε Liverpool και Manchester United, με τον Jürgen Klopp να βάζει τα πράγματα στη θέση και να υπενθυμίζει μέσω των τελευταίων του δηλώσεων, πως οι Reds πρέπει να σεβαστούν τους Red Devils.

Οι τελευταίες δηλώσεις του Γερμανού για την United και την αναμέτρηση της Κυριακής:

“ Ο κόσμος είναι ένα μεγάλο τσίρκο και εμείς βρισκόμαστε στο κέντρο του. Έβλεπα όλα τα πράγματα (στο internet) και μου φαίνεται πως ο κόσμος θέλει να βοηθήσει την Manchester United. Όλα αυτά τα άρθρα, πρέπει να έχουν γραφτεί από οπαδούς της Manchester United. ”

“ Πρέπει να ζήσουμε με αυτό. Αυτό είναι το ένα πλεονέκτημα που έχουν αυτή τη στιγμή και ότι παίζουν στην έδρα τους. Οι σχολιαστές προσπαθούν να παρουσιάσουν, πως εμείς είμαστε η ομάδα και εκείνοι δεν είναι τίποτα. ” Είπε ο Klopp.

“ Αυτή είναι η κατάσταση που προσπαθεί να δημιουργήσει ο κόσμος. Πως εμείς είμαστε τόσο καλοί και εκείνοι έχουν τόσα προβλήματα. Ότι εμείς πετάμε και εκείνοι δεν μπορούν να παίξουν πλέον ποδόσφαιρο. Όλα αυτά σε μια εβδομάδα, που δεν υπήρχαν μεσοβδόμαδα παιχνίδια. ”

“ Οπότε πρέπει να πάμε εκεί και να τους δείξουμε τον σεβασμό που αξίζουν. ”

Οι Reds είχαν φύγει με την ισοπαλία πέρυσι από το Old Trafford.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com