Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Virgil: «Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε στην μάχη του τίτλου»

Virgil: «Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε στην μάχη του τίτλου»

Συνέντευξη στο Sky Sports, το οποίο θα μεταδώσει ζωντανά στην Αγγλία την αναμέτρηση της Κυριακής και την Laura Woods παραχώρησε ο Virgil van Dijk και τόνισε πως οι Reds δεν έχουν τίποτα να χάσουν στην μάχη του τίτλου και θα πρέπει να την απολαύσουν.

Ο Ολλανδός μίλησε πρώτα για την μάχη του τίτλου:

“ Δεν πιστεύω πως έχουμε τίποτα να χάσουμε. Η Manchester City είναι πρωταθλήτρια και θέλει να υπερασπιστεί το τίτλο της, εμείς θέλουμε να της τον τον πάρουμε. Από τη δική μου οπτική γωνία, πρέπει απλά να το διεκδικήσουμε. ”

“ Η πίεση γίνεται όλο και μεγαλύτερη, αλλά προέρχεται από τα media. Τους αρέσει να βάζουμε όλο και μεγαλύτερο άγχος σε εμάς, αλλά πρέπει να το αντιμετωπίσουμε. Δεν με ενδιαφέρει τι λέει ο κόσμος, θέλω απλά να κερδίζω παντά το επόμενο παιχνίδι. ”

“ Σίγουρα πρέπει να το απολαύσουμε και να είμαστε γεμάτοι με καλή ψυχολογία, ειδικότερα για τον τρόπο που πήραμε τους βαθμούς που έχουμε. Δεν κάναμε τα καλύτερά μας παιχνίδια, αλλά και πάλι κερδίσαμε. ”

“ Έχουμε τόσα παιχνίδια να απομένουν, δεν μπορούμε να σκεφτούμε για κατάκτηση του τίτλου. Δεν είναι ρεαλιστικό. ” Είπε ο Virgil van Dijk.

Αν βλέπει τα παιχνίδια της Manchester City:

“ Δεν βλέπω τα παιχνίδια της, αλλά έχω οικογένεια και φίλους που μου στέλνουν μηνύματα ή μου λένε κάτι, ειδικότερα μετά το παιχνίδι με την Wolves. Έχουμε μάθει από πέρυσι, πως δεν πρέπει να κοιτάζουμε τι κάνουν οι άλλοι μέχρι το τέλος της σεζόν. Μέχρι στιγμής τα έχουμε πάει καλά, αλλά η Manchester City δεν θα τα παρατήσει. ”

Για την δίψα της ομάδας για τίτλους:

“ Η δίψα για τρόπαιά είναι μεγαλύτερη από πριν. Όλοι θέλουν να το νιώσω ξανά αυτό, ήταν ένα φανταστικό συναίσθημα, το οποίο ξεκίνησε με την νίκη επί της Barcelona. ”

“ Όλοι έχουμε όνειρα και όλοι έχουμε στόχους. Πέρυσι είχαμε ξεκινήσει το Champions League με στόχο να το κερδίσουμε και το ίδιο και με την Premier League. Ελπίζουμε να το κάνουμε φέτος, αν όχι θα προσπαθήσουμε ξανά του χρόνου. ”

Την Premier League θέλουν φέτος οι Reds και ο Virgil van Dijk.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com