Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Adrian: «Δεν θέλω να είμαι αναπληρωματικός»

Adrian: «Δεν θέλω να είμαι αναπληρωματικός»

Ο Adrian μας έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του, τους δύο τελευταίους μήνες και έχει αποδείξει πως μπορεί να καλύψει την θέση του βασικού στην ομάδα, την οποία και θέλει να διατηρήσει όπως τόνισε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Telegraph.

Ο Ισπανός μίλησε για την μεταγραφή του στην Liverpool και τον ρόλο του στην ομάδα:

“ Όταν υπέγραψα στη Liverpool, γνώριζα πως με περιμένει μια μεγάλη πρόκληση για την καριέρα μου και θεωρώ πως ο ανταγωνισμός μας κάνει καλύτερους. Είναι πολύ θετικό για την ομάδα να έχει δύο βασικούς τερματοφύλακες. ”

“ Ήταν μια καλή απόφαση από τον προπονητή, γιατί όλοι θέλουν να έχουν τους καλύτερους και εδώ είμαστε δύο βασικοί. Δεν είναι στην νοοτροπία μου να είμαι το νούμερο 2, ειδικά τώρα που είμαι 32. Ίσως σε τέσσερα ή πέντε χρόνια, σας πω κάτι διαφορετικό, αλλά τώρα είναι πολύ καλύτερο να βρίσκεσαι κοντά στην θέση του βασικού από το να κάθεσαι στον πάγκο. ”

“ Το πιο σημαντικό είναι να είμαστε ενωμένοι και να δουλεύουμε όλοι μαζί. Έχω πολύ καλή ψυχολογία και θέλω να βοηθήσω την Liverpool και από τον πάγκο, όταν ο προπονητής αποφασίσει, πως ο Alisson θα παίξει. ”

Για την πιθανότητα να χάσει την θέση του βασικού από τον Alisson:

“ Είμαι κάτι παραπάνω από έτοιμος ψυχολογικά. Είμαι έμπειρος. Πέρασα την ίδια κατάσταση πέρυσι στην West Ham, όταν ήρθε ο Fabianski. Πρέπει να είμαστε επαγγελματίες. Όλοι έχουμε ένα εγώ και αυτό είναι πως θέλουμε να παίζουμε σε όλα τα παιχνίδια. Κάποιες φορές δεν το κάνεις όμως. ”

Αναφέρθηκε και στον τραυματισμό που αποκόμισε στο Uefa Super Cup:

“ Με είχε ανησυχήσει πολύ. Είχα πάρει παυσίπονα και έπρεπε να κάνω τα πάντα, για να βοηθήσω την Liverpool. ”

“ Δεν μπορούσα να φανταστώ την πιθανότητα να χάσω έναν αγώνα, όταν μου είχε δοθεί η ευκαιρία να παίξω. Ακόμη και τώρα όμως, ο αστράγαλος δεν είναι στο 100%, γιατί δεν έχω σταματήσει. ” Έκλεισε ο Adrian.

Αποφασισμένος να διατηρήσει την θέση του ο Adrian.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com