Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > O Rafa Benitez για το πλεονέκτημα της Liverpool έναντι της City

O Rafa Benitez για το πλεονέκτημα της Liverpool έναντι της City

Τον λόγο -πέρα από τη βαθμολογία- για τον οποίο πιστεύει ότι η Liverpool πλεονεκτεί σε σχέση με τη Manchester City στην κούρσα τίτλου έθιξε ο Rafa Benitez.
Γράφοντας στο προσωπικό blog στο οποίο μοιράζεται κατά βάση τις εμπειρίες του από το ασιατικό ποδόσφαιρο -προσελήφθη στην κινέζικη Dalian Yifang μετά την απόλυσή του από τη Newcastle-, o πρώην προπονητής της ομάδας μας ουσιαστικά ανέφερε ότι θα είναι εξαιρετικά δύσκολο για την ομάδα του Guardiola να διαχειριστεί τον συνδυασμό της πίεσης πού της ασκείται από το -8 στο οποίο βρίσκεται από αυτή του Klopp, και του διακαή πόθου της να διακριθεί επιτέλους στο Champions League.

Πάμε να δούμε επακριβώς τα λόγια του Rafa:

«Αν ρίξεις μία ματιά στον βαθμολογικό πίνακα, η Liverpool βρίσκεται σε εξαιρετικά πλεονεκτική θέση αυτή τη στιγμή. Είναι ακόμα πολύ νωρίς για να μιλάμε υπερβολικά (too much) για αυτό, όμως η Manchester City δεν έχει το δικαίωμα να κάνει πάρα πολλά λάθη από εδώ και στο εξής, γιατί η πίεση ίσως γίνει μη αντιμετωπίσιμη.»

«Αργότερα (μέσα στη σεζόν), θα αρχίσουν να σκέφτονται το Champions League και θα αποσπαστεί η προσοχή τους από την Premier League, κάτι πού προφανώς θα είναι καλό για τη Liverpool.»

O Rafa Benitez με τον Jurgen Klopp στο St James' Park, την προτελευταία αγωνιστική της περσινής χρονιάς.
O Rafa Benitez με τον Jurgen Klopp στο St James’ Park, την προτελευταία αγωνιστική της περσινής χρονιάς.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com