Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δύο γκολ ο Gini, μεγάλη νίκη για τον Robbo! (vid)

Δύο γκολ ο Gini, μεγάλη νίκη για τον Robbo! (vid)

Ακάθεκτη συνεχίζει η Εθνική Ολλανδίας στην πορεία της προς το EURO 2020 με τον Gini Wijnaldum της Liverpool να σημειώνει δύο τέρματα στην χθεσινή αναμέτρηση με την Λευκορωσία και να οδηγεί την χώρα του στο διπλό!

Ο Gini των Reds ήταν για μια ακόμη φορά εξαιρετικός με το Εθνόσημο και άνοιξε αρχικά το σκορ στο 32′ με κεφαλιά, ενώ 9 λεπτά αργότερα διπλασίασε το προβάδισμα των Oranje με καταπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή.

Τόσο εκείνος, όσο και ο Virgil van Dijk αγωνίστηκαν και στα 90 λεπτά του αγώνα και πήραν το σημαντικό διπλό στο Μινσκ.

Τα highlights της αναμέτρησης: 

Μεγάλη σε έκταση νίκη πέτυχε χθες το βράδυ και η Σκωτία επί του Σαν Μαρίνο με 0-6 με τον Andrew Robertson να αγωνίζεται φυσικά σε ολόκληρο τον αγώνα ως αρχηγός.

Οι McGinn, Shakland, Findlay και Armstrong βρήκαν δίχτυα για την Σκωτία.

Τα highlights του αγώνα: 

Εύκολη νίκη στο Καζακστάν πέτυχε το Βέλγιο του Divock Origi, με τον επιθετικό των Reds να παραμένει όμως στον πάγκο, κάτι που σημαίνει πως δεν πήρε ούτε ένα λεπτό συμμετοχής με την Εθνική του ομάδα.

Τέλος, η Ουαλία του Harry Wilson, που αγωνίζεται με την μορφή δανεισμού στην Bournemouth έμεινε στο 1-1 εντός έδρας με την Κροατία του Dejan Lovren και κράτησε ζωντανές τις ελπίδες της για πρόκριση στο EURO.

Ο Lovren αγωνίστηκε και στα 90 λεπτά, αντικρίζοντας την κίτρινη κάρτα στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους και ο Harry Wilson πέρασε ως αλλαγή στο 68′.

Πάντα αρχηγός ο Robertson.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com