Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Virgil: «Έχουμε περιθώρια βελτίωσης»

Virgil: «Έχουμε περιθώρια βελτίωσης»

Μια εξαιρετική σεζόν διανύει μέχρι στιγμής η Liverpool και βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και στο +8 από την Manchester City με τον στόπερ της ομάδας, Virgil van Dijk να τονίζει πως οι Reds έχουν μεγάλα περιθώρια βελτίωσης και σε καμία περίπτωση δεν κοιτάζουν τι κάνουν οι άλλες ομάδες.

Ο Ολλανδός μίλησε για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας και τα αποτελέσματά της:

“ Ως τώρα παίρνουμε τους βαθμούς. Υπάρχουν όμως περιθώρια βελτίωσης στο παιχνίδι μας. Θεωρώ πως απλά πρέπει να επικεντρωθούμε μόνο στα επόμενα παιχνίδια μας και να μην κοιτάξουμε την διαφορά ή πόσο μεγάλο είναι το προβάδισμα που έχουμε κόντρα στις άλλες ομάδες, συμπεριλαμβανομένου και της City. ”

Για την συνέχεια είπε:

“ Υπάρχουν πολλές δύσκολες περίοδοι που έρχονται τον Δεκέμβριο και τον Ιανουάριο και μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε. ”

Ρωτήθηκε αν περίμενε την ήττα της Manchester City από την Wolves και μίλησε για τον αγώνα:

“ Εννοείται πως αυτό δεν το περίμενα. Πιστεύω πως όλοι περίμεναν ένα δύσκολο ματς για την City, αλλά όταν παίζει στην έδρα της δεν συμβαίνει και ποτέ να μην σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ. ”

“ Ήταν μια σπουδαία εμφάνιση από την Wolves και θα πρέπει να τους δώσω τα εύσημα. Η City θα προσπαθήσει όμως να ανακάμψει από αυτό. Μέχρι τώρα θα πρέπει να επικεντρωθούμε στις Εθνικές ομάδες. ” Δήλωσε ο Virgil van Dijk.

Συνεχίζουν με νίκες οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com