Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δυσκολεύτηκε αλλά έκανε το 7 στα 7 η Liverpool!

Δυσκολεύτηκε αλλά έκανε το 7 στα 7 η Liverpool!

Πολύ μεγάλη και πολύ σημαντική νίκη για την Liverpool! Οι Reds μπορεί να μην έπιασαν κορυφαία απόδοση, αλλά πέρασαν και από το Bramall Lane με 0-1, κάνοντας το 7 στα 7 και αυξάνοντας-έστω και προσωρινά- την διαφορά από την Manchester City στους 8 βαθμούς!
Α’ Ημίχρονο: Με την ίδια ενδεκάδα, η οποία πριν από 6 ημέρες είχε επικρατήσει με 1-2 στο Stamford Bridge ξεκίνησαν την αναμέτρηση με την αναμέτρηση με την Sheffield United οι Reds. Με σουτ του McBurnie απείλησε στα πρώτα λεπτά του αγώνα, ωστόσο ήταν αρκετά αδύναμο και ο Adrian μπλόκαρε εύκολα, ενώ άστοχη ήταν η προσπάθεια του Wijnaldum στο 16′. Στο 26′ ο Salah έφτασε κοντά στο γκολ με ένα καλό αριστερό πλασέ. Οι Reds είχαν συντριπτική κατοχή στα πρώτα 30 λεπτά του αγώνα, που άγγιζε το 80%, ωστόσο δεν μπορούσε να καταφέρει να δημιουργήσει κάποια ευκαιρία μέχρι το 34′, όταν δηλαδή ο Mane πήρε μια εξαιρετική από τον van Dijk, αλλά το τελείωμα του Σενεγαλέζου ήταν απογοητευτικό. Άστοχο ήταν και το δυνατό σουτ του Robertson δύο λεπτά αργότερα. Ούτε και ο Wijnaldum βρήκε εστία στο 38′. Η ομάδα του Klopp έχασε την μεγαλύτερή της ευκαιρία στο πρώτο μέρος στο 43′, όταν μετά από αντεπίθεση ο Mane σημάδεψε από πολύ κοντά στο δοκάρι μετά από στρώσιμο του Firmino, ενώ στη συνέχεια ο Βραζιλιάνος δεν σούταρε.

Β’ Ημίχρονο: Ούτε στα πρώτα λεπτά της επανάληψης κατάφεραν να δημιουργήσουν κάποια ευκαιρία οι Reds, με εξαίρεση ένα πέναλτι που ζήτησαν πάνω στον Sadio Mane, μέχρι να περάσει ο Divock Origi στο ματς στο 62′. Δύο λεπτά μετά την είσοδο του Βέλγου είχε η Sheffield την στιγμή της στον αγώνα με ένα καλό σουτ του Norwood, αλλά ο Adrian ήταν και πάλι σε ετοιμότητα. Οι γηπεδούχοι είχαν σπουδαία στιγμή και με τον Fleck, αλλά ο τρομερός Andy Robertson πρόλαβε το σουτ ένα απίστευτο τάκλιν και απέτρεψε τους Blades από το να πάρουν προβάδισμα, το οποίο τελικά το πήρε η Liverpool στο 70′. Με  σουτ του Gini Wijnaldum από το ύψος της περιοχής και μεγάλο λάθος από τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων, Dean Henderson! Οι Reds θα μπορούσαν να κλειδώσουν το παιχνίδι με τον Mo Salah στο 78′, αλλά ο Αιγύπτιος έχασε ένα μοναδικό τετ α τετ. Ο Φαραώ θα έπρεπε να είχε σκοράρει, αλλά ο Henderson τον νίκησε. Την κίτρινη κάρτα για καθυστέρηση δέχθηκε ο Adrian στο 83ο λεπτό. Μια τεράστια ευκαιρία, για να ισοφαρίσει έχασε ο Clarke των Blades, ενώ ο Origi με την προσπάθειά του σημάδεψε την εξωτερική πλευρά των διχτυών και ο Milner αντικατέστησε τον μέτριο Bobby Firmino στο 87′ και ο Chamberlain τον Mane στο 93′. Οι Blades πίεσαν στις καθυστερήσεις, αλλά δεν απείλησαν την εστία του Adrian.

Επόμενος αγώνας για τους Reds το βράδυ της Τετάρτης με αντίπαλο την RB Salzburg στο Anfield.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Sheffield United: Henderson, Basham, Egan, O’Connell, Baldock, Norwood, Stevens, Fleck, Lundstram, Robinson (Mousset 59′), McBurnie

Έμειναν στον πάγκο: Moore, Besic, Freeman, Jagielka, Osborn, Clarke

Liverpool: Adrian, Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson, Fabinho, Wijnaldum, Henderson (Origi 63′), Mane (Oxlade-Chamberlain 90+4′), Salah, Firmino (Milner 87′)

Έμειναν στον πάγκο: Kelleher, Lovren, Gomez, Lallana.

Με σκόρερ τον Wijnaldum πέρασαν από το Bramall Lane οι Reds.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com