Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Όχι πανικός, τα καλύτερα έρχονται για τους Reds

Όχι πανικός, τα καλύτερα έρχονται για τους Reds

Γράφει ο Γιάννης Πυρουνάκης, φίλος της Ομάδας, του site & της σελίδας μας.

Καλησπέρα reds..

Επειδή πολλά ακούγονται τις τελευταίες 2 μέρες με αφορμή την ήττα των Reds από την Νάπολι, βρήκα και εγώ αφορμή να μοιραστώ τις σκέψεις και τα συμπεράσματα μου μαζί σας (είναι η πρώτη φορά που αρθρογραφώ στο site μας)

Αρχικά, ήταν αναμενόμενο κάποια στιγμή να έρθει μια ήττα- στραβοπάτημα μετά από ένα μήνα γεμάτο επιτυχίες, καλό ποδόσφαιρο γενικότερα και ένα επίσημο τίτλο (super cup) και θεωρώ ότι καλύτερα που ήρθε σε αυτό το χρονικό σημείο και σε αυτό το χώρο,  γιατί εύκολα η δύσκολα θα περάσουμε τον όμιλο, ίσως και πρώτοι.

Αν ερχόταν η ήττα στο ματς με την Τσέλσι την Κυριακή, ξέρουμε όλοι με βάση τα περυσινά δεδομένα ότι οποιαδήποτε απώλεια βαθμών θα κοστίσει ακριβά και φέτος..

Περί του παιχνιδιού της τρίτης τώρα, θεωρώ ότι ήμασταν καλοί, σε μια δύσκολη έδρα, με αντίπαλο μια δυνατή ομάδα, και ένα Κουλιμπαλί που καθάριζε τα πάντα πίσω. Πιστεύω αν δεν δινόταν το (ανύπαρκτο) πέναλτι θα είχαμε μια ισοπαλία που δεν θα χαλούσε κανένα.. Όσο αφορά το λάθος του Φαν Νταικ μην πέσουμε να τον φάμε, προς Θεού, άνθρωπος είναι, θα κάνει και ενα λάθος.. Το κόμπλεξ που έβγαλε ο Γιορεντε στο δυνατό μαρκάρισμα στο 91′ οσο και στις δηλώσεις πριν το ματς, θα πω απλά ότι δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια..

Με κάτω το κεφάλι, σκληρή δουλειά και πίστη στην ομάδα και τον προπονητή πιστεύω θα φτάσουμε, και ίσως και να ξεπεράσουμε τα περυσινά μας στάνταρ…

(Υ.Γ) Ο Άντριαν αποδεικνύεται μια αρκετά αξιόπιστη λύση σαν δεύτερος τερματοφύλακας, προσωπικά τον εμπιστεύομαι..

Καλή συνέχεια σε όλους reds!! YNWA!!

Όχι πανικός, τα καλύτερα έρχονται για τους Reds
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com