Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Trent για τη στήριξη της ομάδας στον Robertson

Ο Trent για τη στήριξη της ομάδας στον Robertson

Τη δική του εκδοχή για την κατάσταση πού δημιουργήθηκε με τον Andy Robertson μετά το παιχνίδι με τη Napoli έδωσε ο Trent Alexander-Arnold.

Υπενθυμίζουμε ότι την επομένη της ήττας της Liverpool από τους Ναπολιτάνους στο San Paolo (δηλαδή προχθές), ο Robbo αποφάσισε να διαγράψει τον λογαριασμό του στο Twitter, μετά από ορισμένα αγενέστατα και θρασύδειλα σχόλια πού δέχτηκε για τα λάθη του, από τα οποία προήλθαν τα γκολ της ιταλικής ομάδας.

Αν και στην ουσία μιλάμε για ένα λάθος μόνο, καθώς στη φάση του πέναλτι ο Σκοτσέζος δεν προέβη σε καμία παράβαση και ο Callejon το κέρδισε με μία μεγαλοπρεπή βουτιά, ενώ και στο 2-0 η ευθύνη δε βαραίνει σε καμία περίπτωση αποκλειστικά το αριστερό full-back της ομάδας μας.

Όπως και να έχουν τα πράγματα, υπήρξαν ορισμένοι «οπαδοί», οι οποίοι τον θεώρησαν υπεύθυνο για το αποτέλεσμα της Τρίτης και του εξαπέλυσαν επίθεση, με αποτέλεσμα ο παίκτης να «κατεβάσει» τον λογαριασμό του.

Μετά από όλη τη σχετική φασαρία των τελευταίων ημερών, ο συμπαίκτης και φίλος του Andy, Trent Alexander-Arnold, τοποθετήθηκε δημόσια για το θέμα, λέγοντας ότι:

«Έχει πολύ δυνατό χαρακτήρα, οπότε είμαι σίγουρος ότι για όποιο λόγο και να το έκανε (το να διαγράψει το Twitter profile του), το έκανε για το καλό του.»

«Οπότε θεωρώ ότι όποτε ιδωθούμε ξανά, θα δω πως είναι, για να σιγουρευτώ ότι τα πράγματα δεν είναι και τόσο άσχημα. Νομίζω ότι όλα τα παιδιά θα του έχουν ήδη στείλει μήνυμα και θα του έχουν μιλήσει, για να βεβαιωθούν ότι είναι εντάξει.»

O Andy Robertson ανατρέπει (λέμε τώρα) τον Jose Maria Callejon.
O Andy Robertson ανατρέπει (λέμε τώρα) τον Jose Maria Callejon.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com