Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Fabinho: «Πρέπει να κάνουμε περισσότερα αυτή τη σεζόν»

Fabinho: «Πρέπει να κάνουμε περισσότερα αυτή τη σεζόν»

Το γεγονός ότι οι 97 πόντοι δεν ήταν αρκετοί ώστε η Λίβερπουλ να φτάσει στην κατάκτηση της Premier League, σύμφωνα με τον Fabihno, είναι η απόδειξη ότι η ομάδα πρέπει να ψάξει το κάτι παραπάνω φέτος.

Οι κόκκινοι του Jürgen Klopp, παρότι έκαναν ρεκόρ σε συγκομιδή βαθμών, βρέθηκαν κάτω από την πρωταθλήτρια Manchester City, η οποία τερμάτισε στην πρώτη θέση.

Χωρίς αυτό να τους επηρεάσει, ο Fabihno και η παρέα του, ξεκίνησαν το φετινό πρωτάθλημα κάνοντας το 5 στα 5, με στόχο να διατηρήσουν το σερί αυτό και την Κυριακή που αντιμετωπίζουν την Chelsea στο Stamford Bridge.

Ο μέσος της Liverpool, αντιλαμβάνεται ωστόσο, ότι  τα υψηλά στάνταρ της Premier League όπως αποδείχτηκε και πέρυσι, αναγκάζουν τη Liverpool να μην μπορεί να επαναπαυθεί.

Όπως ο  ίδιος δήλωσε στο επίσημο περιοδικό της ομάδας ‘’ Την προηγούμενη σεζόν πετύχαμε ρεκόρ συγκομιδής βαθμών. Αν δεν κάνω λάθος ήταν η 3η φορά στην ιστορία της Premier League που μαζεύτηκαν τόσοι βαθμοί. Αυτό από μόνο του , δείχνει πόσο αυξάνεται ο ανταγωνισμός’’

“Είμαστε μια πολύ καλή ομάδα , αλλά οι αντίπαλοι μας είναι εξίσου δυνατοί, οπότε άν θέλουμε να γίνουμε πρωταθλητές πρέπει να κάνουμε κάτι παραπάνω. Δεν είναι αρκετό να σπάμε το ρεκόρ βαθμών, κάποιες φορές πρέπει να κάνουμε πολλά παραπάνω.’’ Δήλωσε ο Fabinho.

“ Είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό το στόχο στο ξεκίνημα αυτής της σεζόν , και όλα έχουν παει πολύ καλά μέχρι στιγμής. Ελπίζω να συνεχίσουμε να βρισκόμαστε σε καλή φόρμα , αφού όλο αυτό θα βοηθήσει πολύ στην αυτοπεποίθηση της ομάδας στα επερχόμενα παιχνίδια. ”

Ο Βραζιλιάνος έχει ξεκινήσει 7 στα 8 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις φέτος, εντυπωσιάζοντας ξανά με την παρουσία του στο κέντρο, στο ματς της Τρίτης με τη Napoli.

Παρότι ο κύριος ρόλος του διεθνή βραζιλιάνου είναι να σταματάει τις αντίπαλες επιθέσεις , νιώθει το ίδιο άνετα στον επιθετικό τομέα , με τρεξίματα προς την αντίπαλη εστία και κάθετες πάσες.

‘’Προσπαθώ να διαβάζω το κάθε παιχνίδι ώστε να αποφασίζω άν μπορώ να περάσω τη μπάλα μπροστά η να τη γυρίσω πίσω’’ είπε ο Βραζιλιάνξς.

“Με τους παίχτες της επιθετικής μας τριάδας , πάντα υπάρχουν επιλογές μπροστά, ειδικά με το Bobby (Firmino) ο οποίος γυρίζει αρκετά πίσω και παίζει με βάθος, δημιουργώντας έτσι χώρους. ”

“Με την ποιότητα που διαθέτουμε μπροστά , ξέρουμε ότι όπως και να φτάσει η μπάλα σε αυτούς , ακόμα και αν δεν είναι κάποια καλή μπαλιά, θα την χρησιμοποιήσουν σωστά και θα ξεκινήσουν κάποια καλή επιθετική προσπάθεια. Γι αυτο μου αρέσει να παίζω τη μπάλα μπροστά. ”

“Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που δουλέυουμε , όπου δεν χρειάζεται να δούμε καν που υπάρχει παίχτης. Όσο δουλεύουμε και παίζουμε μαζί γνωρίζουμε περισσότερο τις κινήσεις που αρέσει στον καθένα να κάνει. Γι αυτό προσπαθώ όλο και περισσότερο να παίζω τη μπάλα μπροστά. ”

Επιμέλεια: Γιώργος Βεργανελάκης.

O Fabinho με την κούπα του UEFA Super Cup.
O Fabinho με την κούπα του UEFA Super Cup.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com