Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Mane: «Αυτός είναι ο πανηγυρισμός μου τώρα, ο Bobby θα με αντιγράψει ξανά όμως»

Mane: «Αυτός είναι ο πανηγυρισμός μου τώρα, ο Bobby θα με αντιγράψει ξανά όμως»

Ο Sadio Mane, όποτε αποφασίζει να μιλήσει στα media είναι πάντα απολαυστικός. Το έκανε ακόμη μια φορά στην τελευταία του συνέντευξη στο Complex, κατά την οποία μίλησε για τον νέο του πανηγυρισμό, τον Bobby Firmino και το Champions League στη Μαδρίτη.

Για τον νέο του πανηγυρισμό ο Sadio τόνισε:

“ Όποιος παίκτης και αν είσαι στην ομάδα μας, είναι λίγο δύσκολο να κρατήσεις ένα πανηγυρισμό ως δικό σου, γιατί σκοράρουμε αρκετά. ”

“ Ο Bobby έκανε αυτό τον πανηγυρισμό πριν από δύο ή τρία χρόνια και νομίζω πως είχε και άλλους πανηγυρισμούς από τότε. ”

“ Τώρα αυτός είναι δικός μου πανηγυρισμός και θα τον διατηρήσω για όλη την σεζόν. Ξέρω όμως, πως ο Bobby σύντομα θα με αντιγράψει ξανά. Θα το δείτε.”

Όσο για την μεγάλη νίκη στη Μαδρίτη επί της Tottenham τον Ιούνιο:

“ Ήταν μια ξεχωριστή για εμένα και για τους συμπαίκτες μου. Όταν μεγάλωνα, έβλεπα το Champions League και ειδικότερα τους τελικούς. ”

“ Ήταν το όνειρό μου να παίξω σε έναν τελικό. Την προηγούμενη σεζόν είχα σκοράρει, αλλά χάσαμε και ήταν ένα εκπληκτικό συναίσθημα που τον κερδίσαμε. Δεν μπορούσα να το πιστέψω. ”

“ Ήταν καταπληκτική η επιστροφή μας στην πόλη. Καταλάβαμε πόσα πολλά σημαίνει για τον κόσμο μας. Ήταν τρελή η ατμόσφαιρα. Η νίκη μας έδωσε περισσότερη ώθηση γι’ αυτή τη σεζόν. Θέλουμε να κερδίσουμε και άλλα τρόπαια. ”

Bobby Firmino και Sadio Mane.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com