Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Fekir: «Δεν χάλασε στα ιατρικά η μεταγραφή μου στη Liverpool»

Fekir: «Δεν χάλασε στα ιατρικά η μεταγραφή μου στη Liverpool»

O Nabil Fekir με τη φανέλα της ομάδας πού τελικά τον απέκτησε όντως από τη Lyon, της Real Betis.

Ο Nabil Fekir γύρισε 1.5 χρόνο πίσω και μίλησε στην L’Equipe για την μεταγραφή του στη Liverpool, η οποία δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, παρά το γεγονός πως οι Reds είχαν συμφωνήσει με την Lyon και εκείνος είχε περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

Ας δούμε τι ακριβώς είπε ο Γάλλος:

“ Ειπώθηκαν πολλά ψέματα σχετικά με αυτό το θέμα, τα οποία με επηρέασαν. Κυρίως αυτά που είπαν για την οικογένειά μου. Αυτό συμβαίνει, όταν γνωρίζεις, ότι όλα όσα γράφονται είναι ψέματα. ”

“ Όλα γράφτηκαν δεν ήταν αλήθεια. Το γόνατό μου είναι καλά. Πέρασα από ένα γρήγορο ιατρικό check στην Clairefontaine (το προπονητικό της Εθνικής Γαλλίας). Το γόνατό μου ούτε καν συζητήθηκε. Αν το γόνατό μου ήταν σε τόσο κακή κατάσταση, θα έκανε ο Aulas πρόταση για να με κρατήσει; ”

“ Το χειρότερο από όλα είναι όμως πως ο κόσμος μπορεί να πιστεύει ότι η μεταγραφή δεν ολοκληρώθηκε, λόγω της οικογένειάς μου. Αυτό είναι ψέμα, αλλά πρέπει να ζήσεις με αυτό. ” Είπε ο Fekir.

“ Θέλετε όμως την αλήθεια; Ούτε εγώ δεν την ξέρω! Σας το ορκίζομαι. Πέρασα από ιατρικές εξετάσεις και μετά η Liverpool αποφάσισε να μην ολοκληρώσει την μεταγραφή. Ήθελαν να πιστέψουν και οι ίδιοι, πως ήταν λόγω του γονάτου μου. Ήθελαν να βρουν μια δικαιολογία. ”

“ Τα ιατρικά τεστ που έκανα στην Clairefontaine ήταν καθαρά. Το γόνατό μου είναι σε τέλεια κατάσταση και αισθάνομαι καλά. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το γόνατό μου. ”

Ο Nabil Fekir στο πρόσφατο ματς της Γαλλίας με την Αλβανία για τα προκριματικά του EURO 2020.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com