Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Lonergan: «Το επίπεδο είναι διαφορετικό στην Liverpool»

Lonergan: «Το επίπεδο είναι διαφορετικό στην Liverpool»

Ένα μήνα στην Liverpool συμπληρώνει σε λίγες μέρες ο Andy Lonergan και μίλησε για τις εμπειρίες που έχει από τους Πρωταθλητές Ευρώπης, το διαφορετικό επίπεδο στο οποίο βρίσκονται και για τον Jürgen Klopp.

Για την μέχρι τώρα εμπειρία του ο έμπειρος τερματοφύλακας είπε:

“ Είναι μια υπέροχη εμπειρία και η δουλειά σου είναι να φτάνεις στα υψηλότερα standards σου κάθε μέρα. Αν δεν είσαι σε καλή κατάσταση στην προπόνηση, θα το πληρώσεις αμέσως. Έχεις κορυφαίους επιθετικούς, οι οποίοι σουτάρουν κάθε μέρα σε εσένα. ”

“ Ήμουν σε ομάδες παλαιότερα, όπου μερικοί παίκτες δεν ήταν καλοί στην προπόνηση, αλλά στους αγώνες ήταν. Στην Liverpool κάθε παίκτης είναι καλός στην προπόνηση. Το επίπεδο της δουλειάς στην προπόνηση είναι υπέροχο. Είναι πολύ καλά παιδιά και προσγειωμένα, τα οποία βρίσκονται στο υψηλότερο επίπεδο. ”

Για τον Jürgen Klopp και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας πρόσθεσε:

“ Ο Jürgen Klopp είναι εξαιρετικός, όταν δουλεύεις μαζί του, όπως και όλο του το τεχνικό επιτελείο. Αυτό που έχω καταλάβει, είναι πως το επίπεδο στην Liverpool είναι διαφορετικό, όπως και οι απαιτήσεις. ”

Αν αισθάνεται κάμια επιπλέον πίεση:

“ Υπάρχει πίεση από έξω προς την ομάδα, κάτι που το κατάλαβα όταν υπέγραψα. ” Απάντησε ο Lonergan.

“ Υπήρχαν μέρες, που έπρεπε να κλείσω το κινητό μου, γιατί δεχόμουν πολλά μηνύματα. Τους εκτιμώ όλους, αλλά τώρα πρέπει να επικεντρωθώ στην δουλειά. ”

Ο Lonergan αντιλαμβάνεται πως τα πράγματα είναι διαφορετικά στην Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com