Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Είπα στον Coutinho ότι θα ταιριάξει στη Bayern»

Klopp: «Είπα στον Coutinho ότι θα ταιριάξει στη Bayern»

Μία σχετικά πρόσφατη συνέντευξη του Jurgen Klopp στη γνωστή γερμανική εφημερίδα Bild ξέθαψε πριν λίγες ώρες η Liverpool ECHO.

Για την ακρίβεια, η ECHO δεν ξέθαψε ολόκληρη τη συνέντευξη του Γερμανού, αλλά ένα πολύ συγκεκριμένο απόσπασμα.

Στο απόσπασμα αυτό, ερώτηση πού τέθηκε στον Klopp αφορούσε στον δανεισμό του Philippe Coutinho από τη Barcelona στη Bayern Munich, και πιο ειδικά στο τι μπορούμε να περιμένουμε από τον πρώην παίκτη της Liverpool στη βαυαρική ομάδα.

Και ο προπονητής της ομάδας μας απάντησε ως εξής:

«Εκπληκτικός παίκτης, δε θέλαμε να τον αφήσουμε να φύγει. Όμως η Barcelona μας ‘εκβίασε’ οικονομικά. (δηλαδή έκανε μία προσφορά πού η Liverpool…δε μπορούσε να αρνηθεί)

«Παγκόσμιας κλάσης ποδοσφαιριστής, πολύ καλή μεταγραφή για τη Bayern και τη Bundesliga. Όταν πρωτοάκουσα για αυτή την εξέλιξη, σκέφτηκα ότι είναι μία συμφέρουσα κίνηση και για τις δύο πλευρές. Ίσως να ακουστεί παράξενο, όμως δεν είχαμε αρκετά χρήματα για να τον αποκτήσουμε.»

«Είχαμε ήδη ξοδέψει όλα τα χρήματα πού πήραμε από τη μεταγραφή του. Του είπα ήδη, σε μία προσωπική συνομιλία, ότι θα ταιριάξει στη Bayern.»

«Αυτό βέβαια δεν είναι και τόσο καλό για τη Dortmund, και ελπίζω η Dormund να κερδίσει το πρωτάθλημα φέτος, γιατί έχει αρχίσει να γίνεται βαρετό να το κατακτά συνέχεια η Bayern.»

«Όμως η Dortmund έχει μία καταπληκτική ομάδα. Κάποιες άλλες ομάδες όπως η Leverkusen, η Gladbach και η Λειψία είναι επίσης ενδιαφέρουσες ομάδες και πολλά μπορούν να συμβούν.»

Jurgen Klopp και Philippe Coutinho στο παιχνίδι με τη Σεβίλλη στο Anfield τον Σεπτέμβριο του 2017.
Jurgen Klopp και Philippe Coutinho στο παιχνίδι με τη Σεβίλλη στο Anfield τον Σεπτέμβριο του 2017.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com