Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Robertson: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ το Champions League»

Robertson: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ το Champions League»

Την μεγάλη περσινή επιτυχία της Liverpool με την κατάκτηση του Uefa Champions League, καθώς και τους πανηγυρισμούς της επόμενης μέρας στην πόλη θυμήθηκε ο Andrew Robertson και δεν πρόκειται να τους ξεχάσει ποτέ, όπως τόνισε.

Οι δηλώσεις του Robbo για τον θρίαμβο της ομάδας στην Μαδρίτη:

“ Έχω δει πολλά βίντεο με highlights, αλλά ποτέ ολόκληρο το παιχνίδι ξανά. Έχω δει και πολλά ξεχωριστά βίντεο από τους πανηγυρισμούς μας. ”

“ Επίσης κοιτάζω περισσότερο τις φωτογραφίες από τους πανηγυρισμούς με την οικογένειά μου. Είναι κάτι που δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσω μετά το τέλος της καριέρας μου. Είναι βέβαιο πως θα σκέφτομαι αυτές τις στιγμές, γιατί ήταν το πρώτο μου τρόπαιο με την ομάδα. Τώρα όμως είμαι πολύ πιο διψασμένος. ”

“ Το κάναμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Όλη η ομάδα και το τεχνικό επιτελείο ήταν πολύ κοντά εκείνες τις μέρες και τελικα ήταν πολύ καλές για όλους τους οπαδούς της Liverpool. Έπειτα, όταν επιστρέψαμε στο κέντρο της πόλης, συνειδητοποιήσαμε τι είχαμε κάνει για τον σύλλογο. Έχουμε γράψει ένα μικρό κομμάτι της ιστορίας του συλλόγου και ελπίζουμε να μπορούμε να συνεχίσουμε να το κάνουμε. ”

Οι Reds τον Δεκέμβρη μπορούν να κατακτήσουν τον τρίτο τους τίτλο μέσα σε μόλις 5 μήνες.

Ο Robertson δεν θα ξεχάσει τις μαγικές αυτές στιγμές.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com