Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Virgil van Dijk: «Έχουμε πολλά να βελτιώσουμε»

Virgil van Dijk: «Έχουμε πολλά να βελτιώσουμε»

Ο αμυντικός των Reds, Virgil van Dijk μίλησε στο Premier League Productions και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα μεγάλα περιθώρια βελτίωσης που έχει τόσο η ομάδα, όσο και εκείνος και εξήγησε πως θέλει να τον θυμάται ο κόσμος της ομάδας στο μέλλον.

Αρχικά για την βελτίωση που πρέπει να σημειώσει η ομάδα και εκείνος ανέφερε:

“ Υπάρχουν ακόμη πάρα πολλά πράγματα, που μπορώ να βελτιώσω και εγώ και η ομάδα. Και αυτό είναι το μοναδικό που θέλω να κάνω. Το πιο σημαντικό από όλα είναι να βάλεις στο μυαλό σου, πως τα αφήνεις όλα και ξεκινάς ξανά από την αρχή.”

“ Εννοείται πως κερδίσαμε το Champions League πέρυσι, αλλά τώρα δεν μετράει. Ξεκινάμε από την αρχή πάλι. ” Δήλωσε ο Ολλανδός.

“ Έτσι πρέπει να είναι τα πράγματα, γιατί αυτή είναι η πραγματικότητα. Αν το διατηρήσουμε στο μυαλό μας, όλα θα πάνε καλά. ”

Για την ιστορία που θέλει να συνεχίσει να γράφει με την Κόκκινη φανέλα της Liverpool:

“ Είμαι ήδη μέλος της ιστορίας της Liverpool με την κατάκτηση του Champions League και ελπίζουμε να συνεχίσουμε να γράφουμε ιστορία. ”

“ Θέλω να με θυμάται ο κόσμος ως έναν φανταστικό παίκτη, ο οποίος τα έδωσε όλα για την ομάδα και απόλαυσε κάθε δευτερόλεπτο. ”

“ Πρέπει να έχουμε συνεχώς στο μυαλό μας, πως όλα είναι πιθανά. Έχουμε πολλούς καλούς παίκτες, που μπορούν να κάνουν την διαφορά. ”

Να συνεχίσει να γράφει ιστορία θέλει ο Virgil van Dijk.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com