Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ederson: «O Alisson είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας αυτή τη στιγμή»

Ederson: «O Alisson είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας αυτή τη στιγμή»

Μία ιπποτική παραδοχή για τον συμπαίκτη-ανταγωνιστή του στην εθνική Βραζιλίας και αντίπαλό του στην Premier League έκανε o Ederson Moraes.

Στη συνέντευξη τύπου του εν όψει του επερχόμενου φιλικού παιχνιδιού της Selecao με την Κολομβία, ο τερματοφύλακας της Manchester City (ο οποίος θα αγωνιστεί βασικός με την ομάδα του Tite μετά από πολύ καιρό -ως αποτέλεσμα του τραυματισμού του Alisson στο παιχνίδι της Liverpool με τη Norwich City) εξύμνησε τον Alisson Becker σε σχετική ερώτηση πού του έγινε, τονίζοντας ότι με αυτό το δίδυμο τερματοφυλάκων η Βραζιλία βρίσκεται σε καλά χέρια.

Πάμε να δούμε τα λόγια του:

«Ήταν εξαιρετικός στην Premier League, κέρδισε το Champions League, το UEFA Super Cup, και είχε ένα εξαιρετικό Copa America επίσης.»

«Οπότε θεωρώ ότι όποιος το κερδίσει (το βραβείο του καλύτερου τερματοφύλακα της προηγούμενης σεζόν) το αξίζει, και είμαι χαρούμενος πού δύο Βραζιλιάνοι έχουν φτάσει σε αυτό το επίπεδο (ο τρίτος είναι ο Marc-Andre Ter Stegen)

«Όλοι ξέρουμε ότι ο Alisson βρίσκεται σε πολύ καλό momentum. Και για μένα ισχύει το ίδιο. Φυσικά, αυτά είναι ευκαιρίες.»

«Νομίζω ότι οι τρεις μας ήμασταν οι καλύτεροι, όμως βλέπω τον Alisson ένα βήμα μπροστά.»

O Alisson Becker με τον Ederson Moraes σε παλιότερη προπόνηση της εθνικής ομάδας της Βραζιλίας.
O Alisson Becker με τον Ederson Moraes σε παλιότερη προπόνηση της εθνικής ομάδας της Βραζιλίας.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com