Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η Liverpool θα βάλει στα ταμεία της 53 εκ. από πωλήσεις και δανεισμούς

Η Liverpool θα βάλει στα ταμεία της 53 εκ. από πωλήσεις και δανεισμούς

O Danny Ings με τη φανέλα της Southampton.

Μια ακόμη μεταγραφική περίοδος ολοκληρώθηκε και τυπικά για την υπόλοιπη Ευρώπη, καθώς για την Αγγλία είχε ολοκληρωθεί από τις 8 Αυγούστου με την Liverpool να προχωράει σε πωλήσεις την τελευταία ημέρα των μεταγραφών.

Ήταν ένα αρκετά ήσυχο καλοκαίρι για τους Πρωταθλητές Ευρώπης όσο αφορά τα μεταγραφικά, καθώς απέκτησαν μόνο τους Sepp van den Berg, Harvey Elliott και Adrian. Τους τελευταίους δύο με ελεύθερη μεταγραφή, αν και για τον 16χρονο Elliott θα χρειαστεί να πληρώσει κάποιο ποσό στην Fulham, το οποίο θα το αποφασίσει το δικαστήριο τους επόμενους μήνες.

Οι Reds όμως προχώρησαν σε μερικές πωλήσεις και δανεισμούς και αναμένεται να βάλουν στα ταμεία τους συνολικά 53 εκατομμύρια λίρες (μαζί με την πώληση του Kent) από τους συγκεκριμένους παίκτες.

Συγκεκριμένα, από το Anfield το καλοκαίρι που μας πέρασε αποχώρησαν με κανονική μεταγραφή οι Danny Ings (22 εκατομμύρια), Bobby Duncan (2 εκατομμύρια), Simon Mignolet (7 εκατομμύρια) και Ryan Kent (6.5 εκατομμύρια), Rafa Camacho (5 εκατομμύρια και θα φτάσει τα 7 με την πληρωμή των μπόνους), και ο Johnston (350.000).

Δανεικοί έφυγαν οι Harry Wilson, Marko Grujic, Taiwo Awoniyi, Shamal George, Ben Woodburn, Ovie Ejaria (θα τον αγοράσει υποχρεωτικά η Reading το επόμενο καλοκαίρι για 3 εκατομμύρια) και Sheyi Ojo.

Τα πιο αξιοσημείωτα ενοίκια είναι εκείνα των Wilson και Grujic, που ξεπερνάνε τα 2 εκατομμύρια, αλλά και του Awoniyi που αγγίζει το μισό εκατομμύριο.

Ο Ryan Kent ήθελε να επιστρέψει στο Ibrox και η Liverpool θα λάβει 6.5 εκ.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com