Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Henderson για την αντίδραση του Mane

Ο Henderson για την αντίδραση του Mane

Η χθεσινή αντίδραση του Sadio Mane να ξεσπάσει αμέσως μετά την αλλαγή του και την άρνηση του Mohamed Salah να του δώσει την μπάλα, για να σκοράρει, έχει σηκώσει θύελλα αντιδράσεων από χθες το βράδυ και ο αρχηγός της ομάδας, Jordan Henderson τοποθετήθηκε δημόσια για το θέμα.

Ο Hendo αναλυτικά είχε να πει τα εξής:

“ Έχω δει την αντίδρασή του ξανά και ξανά. Ο Sadio είναι μια χαρά. Είναι πολύ καλό παιδί. ”

“ Αυτή η αντίδραση προήλθε επειδή πιέζουμε συνεχώς τους εαυτούς μας. Όλοι θέλουμε να παίζουμε καλύτερα και να βελτιωνόμαστε και θεωρώ πως είμαστε πολύ κοντά στο επιθυμητό επίπεδο. Πιστεύω πως μπορεί να το διαχειριστεί. ” Τόνισε ο Henderson.

“ Για να είμαι ειλικρινής, δεν ξέρω τι ακριβώς τον νευρίασε. Δεν κατάλαβα τι έγινε στην αρχή, αλλά όταν ήρθε στα αποδυτήρια γέλαγε και έκανε πλάκα.”

“ Το πιο σημαντικό από τον αγώνα ήταν το αποτέλεσμα που πήραμε και ο Sadio το γνωρίζει αυτό. Πραγματοποίησε ξανά μια εξαιρετική εμφάνιση. Εκείνος και ο Bobby ήταν ξανά πολύ καλοί. Έκανε ένα πραγματικά φανταστικό ματς. ”

“ Όπως είπα και πριν, πιέζουμε τους εαυτούς μας και θέλουμε να βελτιωνόμαστε. Μου άρεσε λίγο (η αντίδραση του Mane) και θεωρώ πως την χρειαζόμασταν. ” Ολοκλήρωσε ο αρχηγός.

Κανένα πρόβλημα με τον Sadio Mane.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com