Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Σέβομαι τον Sean Dyche»

Klopp: «Σέβομαι τον Sean Dyche»

Η Liverpool δοκιμάζεται σήμερα το απόγευμα στην έδρα της Burnley και ο Jürgen Klopp μίλησε για την ομάδα των Clarets, ενώ τόνισε πως σέβεται τον προπονητή τους, Sean Dyche, παρά την περσινή τους διαφωνία στον αγώνα του πρώτου γύρου.

Ο Γερμανός είχε να πει τα εξής για τον προπονητή της Burnley και την ομάδα του:

“ Τον σέβομαι, αλλά δεν ανυπομονώ να αντιμετωπίζω την ομάδα του, γιατί είναι πολύ καλή. Είναι δύσκολο να αμυνθείς κόντρα στον τρόπο παιχνιδιού τους. Είναι ο τρόπος παιχνιδιού της Burnley. ”

“ Μιλάω για το πως παίζουν στην επίθεση. Βγάζουν γρήγορες σέντρες, πιέζουν από τα δύο άκρα, οι επιθετικοί τους είναι έτοιμοι να πάρουν την κεφαλιά και σουτάρουν επίσης από απόσταση. Αυτόν τον τρόπο παιχνιδιού τον σέβομαι, επειδή δουλεύει. ” Δήλωσε ο Klopp.

“ Στον αγώνα του Δεκεμβρίου, όταν μίλησα, αναφερομόμουν στους διαιτητές που έπρεπε να σφυρίξουν. Υπήρξε ένα σκληρό τάκλιν στο πρώτο μέρος από τον Phil Bardsley. Δεν ήθελα να κρίνω κάποιον, απλά να τους το πω να μην το κάνουν αυτό. Να προσπαθήσουν να τρέξουν, για να πάρουν την μπάλα και όλα καλά. ”

“ Συνεχίζουν να παίζουν με αυτόν τον τρόπο και δουλεύει. Οπότε αυτό σημαίνει πως είναι και σωστός. Από τότε που ήρθα, η Aston Villa έχει υποβιβαστεί και έχει ανέβει, η Norwich το ίδιο. Η Derby και η Leeds παραμένουν στην Championship, αλλά η Burnley μένει στην Premier League. ”

“ Τους σέβομαι αρκετά. ”

Ο Sean Dyche με τον Jürgen Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com