Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για την κλήρωση της Liverpool στο Champions League

Ο Klopp για την κλήρωση της Liverpool στο Champions League

Η κλήρωση των ομίλων του Uefa Champions League πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα με την Liverpool να κληρώνεται στον πέμπτο όμιλο και να έχει να αντιμετωπίσει τις Napoli, Red Bull Salzburg και Genk. Ο προπονητής των Reds, Jürgen Klopp μίλησε για την κλήρωση στην ιστοσελίδα της ομάδας.

Η αρχική του αντίδραση μετά την κλήρωση:

“ Ξανά η Napoli! Δεν ξέρω πόσες φορές έχω αντιμετωπίσει την Napoli, αλλά είναι μια πολύ έμπειρη ομάδα. Πρέπει να κοιτάξω καλύτερα την Salzburg και την Genk, αλλά γνωρίζω πως είναι δύο νεανικές και ενθουσιώδεις ομάδες. Θα είναι ένας ενδιαφέρον όμιλος. Δεν νομίζω πως έχω αντιμετωπίσει την Salzburg ή την Genk. ” Είπε ο Klopp

“ Δεν είναι ένας εύκολος όμιλος και θα πρέπει να τα δώσουμε όλα, για να προκριθούμε. Ανυπομονούμε όμως για τους αγώνες, όπως κάνουμε πάντα. ”

“ Μίλησα με τον Divock για την Genk, αλλά εννοείται πως τα κάνουμε την ανάλυσή μας και για τους 3 αντιπάλους. Η Salzburg είναι γνωστή για τους παίκτες που παράγει, όπως ο Sadio και ο Naby. Έχουν ανακαλύψει και άλλους παίκτες. ”

Για το γεγονός πως θα αντιμετωπίσει η Liverpool τις συγκεκριμένες ομάδες:

“ Η Napoli είναι μια πολύ καλή ομάδα. Το εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στη Napoli ήταν ένα από τα καλύτερα. Δεν έπρεπε να δεχθούμε γκολ, παρά την ποιότητα που έχουν στις αντεπιθέσεις. Ο τρόπος παιχνιδιού τους είναι ξεκάθαρος και πολύ καλός. ”

“ Στο περσινό φιλικό στο Δουβλίνο κερδίσαμε 5-0 κι δεν με ενδιέφερε το αποτέλεσμα. Φέτος χάσαμε 3-0 και πάλι δεν με ενδιαφέρει το αποτέλεσμα. Αυτό δείχνει όμως πόσο καλή ομάδα έχουν. Δεν ήμασταν και δεν ήταν πλήρεις, αλλά είναι μια καλή ομάδα. Ο Ancelotti επίσης έχει εμπειρία και έχει κατακτήσει την διοργάνωση. ”

“ Όσο αφορά τις άλλες δύο ομάδες, γνωρίζω πως ο κόσμος θα πει ότι είναι οι δύο πιο μικρές στον όμιλο. Δεν ξέρω ακριβώς πως είναι τα πράγματα στην Genk, αλλά η Salzburg έχει παλέψει πολύ, για να βρεθεί στο Champions League. Θα παλέψουν και τώρα. Έχουν ένα γήπεδο 30.000 και θα περιμένουν τον αγώνα. ” Συμπλήρωσε ο Klopp.

Ο Klopp πανηγυρίζει την πρόκριση επί της Napoli τον περασμένο Δεκέμβρη.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com