Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverpool – Arsenal (preview)

Liverpool – Arsenal (preview)

Τρίτη αγωνιστική της Premier League και η Liverpool υποδέχεται στο Anfield την Arsenal αύριο (24/8) στις 19:30 ώρα Ελλάδος στο καλύτερο παιχνίδι του τριημέρου στο Αγγλικό πρωτάθλημα.

Οι Reds και οι Gunners είναι οι μοναδικές ομάδες που έχουν κάνει το 2 στα 2, όμως μετά την ολοκληρώσει του αγώνα μόνο μια ομάδα μπορεί να φτάσει τους 9 βαθμούς με 3 νίκες σε 3 παιχνίδια και οι Πρωταθλητές Ευρώπης θα κάνουν τα πάντα για να το πετύχουν.

Η Liverpool υποδέχεται την Arsenal με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία μετά την κατάκτηση του Uefa Super Cup την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά και το διπλό κόντρα στην Southampton.

Τα προβλήματα τραυματισμών βέβαια δεν λείπουν από την ομάδα, καθώς ο Jürgen Klopp δεν μπορεί να υπολογίζει στους Alisson Becker και Naby Keita, όχι μόνο για τον αυριανό αγώνα, αλλά και για τις επόμενες εβδομάδες.

Αυτό σημαίνει πως κάτω από τα δοκάρια θα ξεκινήσει ξανά ο Adrian, ενώ τα 3/4 της Κόκκινης άμυνας είναι δεδομένα με τους Virgil van Dijk, Andrew Robertson και Trent Alexander-Arnold να ξεκινούν. Την θέση του δεύτερου στόπερ θα καλύψει ο Joel Matip ή ο Joe Gomez, για την ώρα δεν μπορούσε να δώσουμε προβάδισμα σε κάποιον από τους δύο.

Στον χώρο του κέντρου αναμένεται να υπάρξουν αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στην Southampton. Jordan Henderson και Fabinho θα ξεκινήσουν, με τον Gini Wijnaldum κατά πάσα πιθανότητα να παίρνει την τρίτη θέση. Πάντα υποψήφιοι για την μεσαία γραμμή είναι οι James Milner και Alex Oxlade-Chamberlain.

Η επιθετική τριάδα των Reds εννοείται πως δεν αλλάζει και θα αποτελείται από τους Mo Salah, Sadio Mane και Bobby Firmino.

Με ιδανικό τρόπο έχει ξεκινήσει και η Arsenal τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα. Επικράτησε της Newcastle με 0-1 και της Burnley με 2-1 και έκανε το 2 στα 2 στην Premier League για πρώτη φορά μετά από δέκα χρόνια.

Στις καλοκαιρινές μεταγραφές ενισχυθήκε με τις προσθήκες των Pepe, Ceballos και Luiz να ξεχωρίζουν. Όλοι είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσουν αύριο στο Anfield.

Θα είναι η πρώτη παρουσία του Nicolas Pepe στην βασική ενδεκάδα, ενώ ο Granit Xhaka θα είναι κατά πάσα πιθανότητα στη διάθεση του Unai Emery.

Στην αποστολή ενδέχεται να βρεθεί και ο Mesut Ozil.

Στον περσινό αγώνα η Liverpool είχε επικρατήσει της Arsenal με 5-1.

Διαιτητής του αυριανού αγώνα θα είναι ο Anthony Taylor.

Στατιστικά στοιχεία:

  • Η Liverpool αγνόει την ήττα στους 8 τελευταίους αγώνες με αντίπαλο την Arsenal.
  • Οι Gunners έχουν δεχθεί συνολικά 22 γκολ στος 6 τελευταίες τους επισκέψεις στο Anfield.
  • Στα Liverpool – Arsenal έχουν σημειωθεί συνολικά 155 γκολ.
  • Οι Reds έχουν διευρύνει το αήττητο σερί τους στο Anfield στους 41 αγώνες
  • Ο Bobby Firmino έχει σκοράρει 8 τέρματα εναντίον της Arsenal και χρειάζεται μόλις ένα, για να φτάσει τα 50 στην Premier League.
  • Από το 2004 έχει να κάνει το 3 στα 3 η Arsenal.
  • Δεν έχουν κερδίσει όμως εκτός έδρας ομάδα της πρώτης εξάδας από το 2015.
Την Arsenal υποδέχεται αύριο στο Anfield η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com