Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Xabi Alonso: «Είμαι οπαδός της Liverpool»

Xabi Alonso: «Είμαι οπαδός της Liverpool»

Μεγάλη συνέντευξη στο BBC Sport παραχώρησε ο Ισπανός πρώην μέσος της Liverpool, Xabi Alonso και δεν έχασε την ευκαιρία να εκφράσει την αγάπη του για τους Reds, όταν ρωτήθηκε αν θα ήθελε να προπονήσει στο μέλλον την ομάδα.

Η απάντηση του Xabi στην σχετική ερώτηση:

“ Αυτή την στιγμή έχουν έναν απίστευτα φανταστικό προπονητή και όλοι εμείς οι οπαδοί της Liverpool είμαστε πολύ χαρούμενοι με τον Jürgen Klopp και με την δουλειά που κάνει. Ήταν ο ιδανικός άνθρωπος για την κουλτούρα και τους οπαδούς της Liverpool και αυτό μπορείς να το καταλάβεις. Έχει εκπληρώσει και τους μεγαλύτερους στόχους του. Είναι ο ιδανικός προπονητής αυτή τη στιγμή. ”

“ Μου έφερε πολλές αναμνήσεις από το 2005, όταν είδα την ομάδα να σηκώνει το Uefa Champions League και τους οπαδούς να είναι χαρούμενους. Ήμασταν στο γήπεδο μαζί με τους ήρωες του 2005. Τον Stevie, τον Dudek και τον Hyypia και πανηγυρίζαμε την επιτυχία της ομάδας. ”

“ Γνωρίζω πόσο ξεχωριστή είναι η Liverpool. Μια φορά Κόκκινος, για πάντα Κόκκινος και αυτό δεν είναι απλά ένα σύνθημα ή ένα έμβλημα. Είναι πραγματικότητα. ”

“ Η γενιά μας έπαιζε στο Champions League για πολλά χρόνια και τώρα κάνει τα πρώτα της βήματα στην προπονητική. Εγώ, ο Mikel Arteta, ο Frank Lampard και ο Stevie. ” Είπε ο Alonso.

Η πρόβλεψη του για την φετινή Premier League:

“ Στηρίζω τον Arteta και τον Pep, αλλά τα συναισθήματά μου είναι ξεκάθαρα. Είμαι οπαδός της Liverpool. ”

“ Η περσινή μάχη του τίτλου στην Premier League ήταν εκπληκτική. Είναι δύσκολο να επαναληφθούν τα κατορθώματα της City και της Liverpool, αλλά η ομάδα έχει σταθερότητα, οπότε γιατί όχι; Η ομάδα γνωρίζει τι θέλει, αλλά η Premier League είναι δύσκολη. Είναι ακόμη νωρίς στη σεζόν, αλλά γιατί όχι (να μην το πάρει η Liverpool);

Αποθέωσε τον Jordan Henderson:

“ Ο Jordan Henderson έχει γίνει μια πολύ ισχυρή προσωπικότητα για τα αποδυτήρια. Τον σέβονται όλοι οι συμπαίκτες του και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Αυτή την εντύπωση έχω, όταν βλέπω τους αγώνες από την εξέδρα. Είναι πολύ σημαντικός για τον τρόπο παιχνιδιού της Liverpool. Έχει τρομερή ενέργεια. ”

“ Είναι πάντα ικανός να κάνει το βήμα μπροστά και όχι πίσω, ώστε να πιέσει ακόμη πιο ψηλά. Είναι σημαντικός επίσης ο τρόπος που συνεργάζεται με την επιθετική τριάδα. Είναι ο τρόπος παιχνιδιού του Jürgen. ”

Alonso και Pennant πανηγυρίζουν την πρόκριση επί της Barcelona το 2007.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com