Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δεν παραχωρούνται δανεικοί Lovren και Kent

Δεν παραχωρούνται δανεικοί Lovren και Kent

Το μεταγραφικό παζάρι ολοκληρώνεται σε λίγες μέρες και είναι πλέον πολύ πιθανό να παραμείνουν τελικά στη Liverpool οι Dejan Lovren και Ryan Kent.

Πρόκειται για δύο διαφορετικές περιπτώσεις, καθώς ο Κροάτης βρίσκεται στην ομάδα από το 2014 και έχει καταγράψει πολλές συμμετοχές, ενώ ο Kent δεν έχει κάνει το επίσημο ντεμπούτο του με την ομάδα.

Ενδιαφέρον υπήρξε και υπάρχει και για τους δύο, ωστόσο καμία ομάδα δεν ήταν ικανή να καλύψει τις οικονομικές απαιτήσεις των Reds και οι προτάσεις αφορούσαν δανεισμούς με οψιόν αγοράς, κάτι που οι Πρωταθλητές Ευρώπης δεν το θέλουν και δεν το συζητούν.

Το ενδιαφέρον των Rangers του Steven Gerrard για τον Kent παραμένει, αλλά πολύ δύσκολα θα επιστρέψει στο Ibrox ο 22χρονος, εφόσον οι δευτεραθλητές Σκωτίας θέλουν να τον αποκτήσουν με νέο δανεισμό και δεν δείχνουν διατειθεμένοι να τον αγοράσουν έναντι 10-12 εκατομμυρίων από την Liverpool.

Για τον Dejan Lovren υπήρξε το ενδιαφέρον της Milan και της Roma. Με τους Ρωμαίους υπήρξαν επαφές, οι οποίες όμως έχουν διακοπεί, όταν η πρόταση που έφτασε στα γραφεία των Reds αφορούσε δανεισμό και όχι αγορά. Η Milan δεν έχει καταθέσει καμία πρόταση μέχρι στιγμής.

Η τελευταία ομάδα που φέρεται να ενδιαφέρεται για τον διεθνή στόπερ είναι η Bayer Leverkusen, σύμφωνα με την Bild, αλλά και εκείνη θέλει να τον αποκτήσει με δανεισμό και όχι με μόνιμη μεταγραφή.

Η Liverpool δεν αλλάζει την στάση της και τονίζει πως αμφότεροι δεν θα δοθούν δανεικοί.

Δεν υπάρχει δανεισμός για Kent και Lovren.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com