Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Δεν είχαμε την οικονομική δυνατότητα να φέρουμε πίσω τον Coutinho»

Klopp: «Δεν είχαμε την οικονομική δυνατότητα να φέρουμε πίσω τον Coutinho»

Στην Bayern Munich θα συνεχίσει την καριέρα του ο Philippe Coutinho, τουλάχιστον για την φετινή σεζόν, καθώς παραχωρήθηκε με την μορφή δανεισμού από την Barcelona για έναν χρόνο, με την Γερμανική ομάδα να διατηρεί οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι.

Ο Jürgen Klopp σε μια συνέντευξη που παραχώρησε πριν από λίγες ώρες στην Γερμανική τηλεόραση παραδέχθηκε, πως η Liverpool δεν είχε την οικονομική δυνάτοτητα να φέρει τον Βραζιλιάνο πίσω στο Anfield, παρά το γεγονός πως είχε προταθεί και ήταν διαθέσιμος από την Barcelona.

Αρχικά εξήγησε γιατί δεν έμεινε ο παίκτης στη Liverpool τον Ιανουάριο του 2018:

“ Εμείς θέλαμε να τον κρατήσουμε, αλλά η Barcelona μας ανάγκασε να τον πουλήσουμε με τα χρήματα που έδινε. ” Είπε ο Klopp.

Έπειτα γιατί δεν επέστρεψε αυτό το καλοκαίρι στους Πρωταθλητές Ευρώπης:

“ Μπορεί να ακουστεί κάπως παράξενο, αλλά δεν είχαμε την οικονομική δυνατότητα. Έχουμε ήδη ξοδέψει τα χρήματα, που πήραμε από την μεταγραφή του. ”

Τέλος, μίλησε για τον δανεισμό του στην Bayern Munich:

“ Είναι μια κίνηση που βγάζει νόημα και για τις δύο πλευρές. Είναι ένας σούπερ παίκτης και ένα εξαιρετικό παιδί. Ένας world-class ποδοσφαιριστής, που μπορεί να αλλάξει ένα παιχνίδι, αν βρίσκεται στο σωστό περιβάλλον. ”

Πολλές φήμες για τον Coutinho και τελικά κατέληξε στο Μόναχο για την Bayern.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com