Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Πρέπει να έχει υπομονή ο Ox»

Klopp: «Πρέπει να έχει υπομονή ο Ox»

Για τον Alex Oxlade-Chamberlain μίλησε ο Jürgen Klopp και εξήγησε πως ο Άγγλος μέσος θα πρέπει να έχει υπομονή, εφόσον τώρα επανέρχεται σε κανονικούς ρυθμούς.

Ο Ox έχει επιστρέψει στη δράση και μάλιστα μετρά δύο συνεχόμενες παρουσίες στην ενδεκάδα των Reds στα παιχνίδια με Chelsea και Southampton.

Ο Klopp είπε για τον Chamberlain στην Liverpool Echo:

“ Πρέπει να έχει υπομονή και να την χρησιμοποιήσει με τον σωστό τρόπο και όλα θα πάνε καλά. ”

“ Μιλάμε για τον Ox γιατί όλοι ξέρουν πόσο καλός είναι. Πρέπει όμως να είμαστε σίγουροι πως μπορεί και να το δείξει στον κόσμο. ”

“ Αυτή είναι η απόφασή μου και όταν πήρα την απόφαση, πως είναι έτοιμος, το έκανα με δική μου ευθύνη. Εκείνος θα κάνει το καλύτερο που μπορεί. ”

“ Όπως είπα, αν είναι δικό μου λάθος, είναι δικό μου λάθος. Όλα πρέπει να είναι μια χαρά με τον Ox. Έπαιξε 45 λεπτά και δεν ήταν το καλύτερο παιχνίδι (εναντίον της Chelsea) στην καριέρα του, αλλά το κατάφερε. Τότε πήραμε την απόφαση και βάλαμε τον Bobby Firmino στον αγώνα. Δεν είπα τίποτα στον Ox μετά τον αγώνα. Είναι μια φυσιολογική κατάσταση. ”

“ Προσπάθησε να κάνει το καλύτερο, αλλά είχε ένα δύσκολο παιχνίδι. Είχαμε μια εξαιρετική επιλογή στον πάγκο και αποφασίσαμε να την χρησιμοποιήσουμε. Αυτό ήταν. Τίποτα άλλο. ” Ολοκλήρωσε ο Jürgen Klopp.

Αγωνίζεται πλέον ο Chamberlain.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com