Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Lampard: «Είμαι αισιόδοξος για αύριο, μπορούμε να κερδίσουμε»

Lampard: «Είμαι αισιόδοξος για αύριο, μπορούμε να κερδίσουμε»

Η συνέντευξη τύπου του προπονητή και θρύλου της Chelsea, Frank Lampard στο Besiktas Park ενόψει αυριανού αγώνα κόντρα στην Liverpool για το Uefa Super Cup ολοκληρώθηκε με τον τεχνικό των Μπλε να αναγνωρίζει την ποιότητα των Reds, αλλά να τονίζει πως είναι αρκετά αισιόδοξος για τον αυριανό αγώνα.

Για το αυριανό ματς και για την Liverpool ο Frank είπε:

“ Είμαι αισιόδοξος, γιατί πιστεύω στους παίκτες μου και θεωρώ πως αξίζουμε να βρισκόμαστε εδώ. Γνωρίζω όμως και την μεγάλη ποιότητα που διαθέτει η Liverpool. Είναι άξια πρωταθλήτρια Ευρώπης. Έχει ένα υπέροχο ρόστερ και έναν πολύ καλό προπονητή. ”

“ Θα είναι ένα πολύ μεγάλο τεστ για εμάς, αλλά αν παίξουμε στο 100% των δυνατοτήτων μας, μπορούμε να κερδίσουμε. ”

“ Την τελευταία εβδομάδα έγιναν πολλά, αλλά ήμουν έτοιμος για αυτόν τον αγώνα. Η ψυχολογία του νικητή έρχεται σε μια ομάδα, όταν δουλεύει όλη μαζί στις προπονήσεις και η νίκη αύριο θα μας βοηθήσει αρκετά. ”

Για τους τραυματισμούς και την κατάσταση του N’Golo Kante:

“ Ο Kante έχει αποκομίσει έναν μικροτραυματισμό από το παιχνίδι κόντρα στην Manchester United και θα πάρω μια απόφαση απόψε αναφορικά με το αν θα αγωνιστεί. Ο Willian και ο Rudiger βρίσκονται εδώ μαζί μας, αλλά είναι σε διαφορετικά στάδια. Ο Willian δεν είναι μακριά από την επιστροφή του, αλλά πρέπει να προσέχουμε. Θα είναι στον πάγκο, όπως και ο Rudiger. ” Είπε ο Lampard.

Βαριά ήττα στο Old Trafford για την Chelsea την Κυριακή.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com