Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Virgil: «Θα κάνουμε τα πάντα για το τρόπαιο»

Virgil: «Θα κάνουμε τα πάντα για το τρόπαιο»

Ο ηγέτης της άμυνας της Liverpool, Virgil van Dijk μίλησε στην συνέντευξη τύπου της ομάδας στο Besiktas Park και τόνισε πως οι Πρωταθλητές Ευρώπης θα κάνουν τα πάντα, για να φέρουν στο Liverpool τον πρώτο Ευρωπαϊκό τίτλο της σεζόν, το Uefa Super Cup.

Σχολίασε αρχικά την τιμή του Harry Maguire και ρωτήθηκε αν θεωρεί πως είναι ο καλύτερος αμυντικός στον κόσμο:

“ Δεν ξέρω αν είμαι ο καλύτερος αμυντικός στον κόσμο. Αυτό είναι μια προσωπική άποψη. Κάποιοι θεωρούν τον άλλον καλύτερο, άλλοι θεωρούν κάποιον άλλον. Δεν θα πω την δική μου άποψη, αλλά θεωρώ πως υπάρχουν πολλοί καλοί αμυντικοί στον κόσμο αυτή τη στιγμή. ”

“ Δεν με απασχολεί η τιμή. Το καθήκον σου είναι να παίζεις ποδόσφαιρο και να τα δίνεις όλα. Μέχρι τώρα έχει πάει καλά για εμένα και θέλω να γίνω καλύτερος. ”

Για την Chelsea είπε:

“ Η Chelsea μας γνωρίζει, όπως την γνωρίζουμε και εμείς. Είναι ένα παιχνίδι, ένας τελικός και όλα μπορούν να συμβούν. Θα είμαστε όλοι έτοιμοι και θα τα δώσουμε όλα και θα κάνουμε τα πάντα, για να κατακτήσουμε το τρόπαιο. ”

Για το γεγονός ότι θα παίζει με τον Adrian για τις επόμενες εβδομάδες:

“ Ο Adrian βρίσκεται μαζί μας για δεύτερη εβδομάδα και δουλεύουμε κάθε μέρα μαζί. Δεν θα έχουμε τον Alisson, λόγω τραυματισμού, αλλά ο Adrian έχει μεγάλη εμπειρία και πολλά χρόνια στην Premier League. Χρειάζεται την στήριξή μας. ” Είπε ο Virgil van Dijk.

Για την Χρυσή Μπάλα:

“ Οι αποφάσεις θα παρθούν μέσα στους επόμενους μήνες. Είμαι περήφανος που είμαι υποψήφιος για το βραβείο. Αν ο κόσμος θέλει να μου δώσει το βραβείο, θα το δεχθώ, αλλά το πιο σημαντικό είναι να προοδεύεις ως άνθρωπος και ως παίκτης. ”

Για την Stéphanie Frappart, διαιτητή του αυριανού αγώνα:

“ Το φύλο δεν έχει καμία σημασία, αν υπάρχει η απαραίτητη ποιότητα. ”

Έτοιμος για την κούπα ο Virgil van Dijk.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com