Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverpool – Chelsea (preview)

Liverpool – Chelsea (preview)

Ώρα για τον πρώτο Ευρωπαϊκό τίτλο της χρονιάς και ώρα για την πρώτη κόντρα στης Liverpool με την Chelsea! Οι Reds αντιμετωπίζουν τους Μπλε του Frank Lampard αύριο στις 22:00 ώρα Ελλάδος στο Besiktas Park για το Uefa Super Cup.

Η ομάδα του Jürgen Klopp προέρχεται από την νίκη επί της Norwich και πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο ματς με την Chelsea. Από την άλλη, η ομάδα του Λονδίνου υπέστη βαριά ήττα με σκορ 4-0 από την Manchester United και δεν ξεκίνησε με καλό τρόπο τις υποχρεώσεις στο φετινό πρωτάθλημα της Premier League.

Η Liverpool έχει ταξιδέψει με 23 παίκτες στην Τουρκία, καθώς μόνο οι Dejan Lovren και Alisson Bect έχουν μείνει εκτός αποστολής και ο μοναδικός της στόχος είναι η κατάκτηση του τροπαίου.

Κάτω από τα δοκάρια θα ξεκινήσει ο Adrian, δεδομένης της απουσίας του Alisson, ενώ στην άμυνα δεν αναμένεται να υπάρξει αλλαγή με τον Joe Gomez να ξεκινά ξανά στο πλευρό του Virgil van Dijk.

Οι Fabinho και Jordan Henderson θα πρέπει να θεωρούνται σχεδόν σίγουροι για τον χώρο του κέντρου και οι Gini Wijnaldum και James Milner διεκδικούν την τρίτη θέση. Στην επίθεση υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ξεκινήσει ο Sadio Mane φυσικά μαζί με τους Bobby Firmino και Mo Salah.

Στον πάγκο των Reds θα βρίσκεται και ο Andy Lonergan.

Πολύ διαφορετικά είναι τα πράγματα για την Chelsea, καθώς ούτε ξεκίνησε καλά στην Premier League και έχασε τον καλύτερό της παίκτη, Eden Hazard και τον προπονητή, που την οδήγησε στην κατάκτηση του περσινού Europa League, Maurizio Sarri.

Ο Frank Lampard δύσκολα θα προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι με την Manchester United, αν και ο Christian Pulisic ενδέχεται να πάρει φανέλα βασικού.

Ο N’Golo Kante αποκόμισε νέο πρόβλημα τραυματισμού στον αγώνα του Old Trafford, όπως επιβεβαίωσε ο Frank Lampard και είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το αυριανό ματς.

Την περσινή σεζόν οι Πρωταθλητές Ευρώπης επικράτησαν των κατόχων του Europa League στο Anfield με 2-0 και έφυγαν με τον βαθμό της ισοπαλίας από το Stamford Bridge.

Η Liverpool έχει κατακτήσει 3 φορές το Uefa Super Cup και θέλει να το κατακτήσει για τέταρτη φορά αύριο το βράδυ. Η Chelsea δεν έχει καταφέρει να το κατακτήσει και μάλιστα είχε ηττηθεί σε διαδοχικούς τελικούς το 2012 και το 2013.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι η Stéphanie Frappart.

Για τον πρώτο της τίτλο στην Τουρκία η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com