Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τα νεότερα για τον τραυματισμό του Alisson

Τα νεότερα για τον τραυματισμό του Alisson

Ο πρώτος αγώνας της Liverpool στην Premier League ολοκληρώθηκε με τους Reds να πραγματοποιούν μια καλή εμφάνιση και να κερδίζουν με 4-1 την Norwich. Η νίκη άφησε όμως σε όλους μια γλυκόπικρη γεύση, λόγω του τραυματισμού του Alisson Becker.

Ο Jürgen Klopp ρωτήθηκε για τον τραυματισμό του Βραζιλιάνου στην συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα και μας έδωσε τα νεότερα:

“ Είναι ένας τραυματισμός στην γάμπα. Ένιωσε σαν κάποιος να τον χτύπησε από πίσω. Δεν θα είναι έτοιμος για την Τετάρτη. Αυτό μπορώ να το πω από τώρα. Δεν είναι καλό για εμάς (ο τραυματισμός) αλλά πρέπει να βρούμε μια λύση και να προχωρήσουμε μπροστά. ” Είπε ο Klopp.

“ Δεν ήταν καμία εξέλιξη για εμάς και θα πρέπει να δούμε πόσο σοβαρό είναι. Είναι στην γάμπα, είναι ξεκάθαρο αυτό. Δεν μπορούσε να συνεχίσει και αυτό δεν είναι ένα καλό σημάδι. Από την εμπειρία μου, μπορώ πω ότι δεν θα παίξει στο Uefa Super Cup με την Chelsea. Είναι τραυματίας, δεν μπορώ να πω πολλά μέχρι τα αποτελέσματα των εξετάσεων, αλλά είναι τραυματίας. ”

“ Ο Adrian είναι ένας καλός τερματοφύλακας. Ήρεμος και καλός στις επεμβάσεις. Είναι καλό για εκείνον, αλλά έχουμε πρόβλημα με τον Ali. ” Ολοκλήρωσε ο Γερμανός τεχνικός.

Ο Adrian αντικατέστησε τον τραυματία, Alisson Becker.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com