Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Καθάρισαν την Norwich με 4αρα σε ένα ημίχρονο και ξεκίνησαν ιδανικά οι Reds!

Καθάρισαν την Norwich με 4αρα σε ένα ημίχρονο και ξεκίνησαν ιδανικά οι Reds!

Πρώτη αγωνιστική της Premier League και πρώτη νίκη για την Liverpool και μάλιστα μεγάλη, καθώς επικράτησε της Norwich με 4-1. Το μοναδικό μελάνο σημείο του αγώνα είναι βεβαίως ο τραυματισμός του Alisson Becker στο πρώτο ημίχρονο. Οι Reds κατά διαστήματα έπαιξαν ποδόσφαιρο.

Οι Reds άνοιξαν το σκορ μόλις στο 7’ με αυτογκόλ του Hanley, διπλασίασε τα τέρματα της με τον Salah, έκανε το 3-0 με κεφαλιά του van Dijk και ο Origi επίσης με κεφαλιά σημείωσε το 4ο και τελευταίο γκολ της ομάδας.

Το ντεμπούτο με την Liverpool πραγματοποίησε ο Adrian.

Α’ Ημίχρονο: Πρώτος αγώνας της σεζόν για τους Reds και καμία αλλαγή στην ενδεκάδα τους σε σχέση με το Community Shield κόντρα στην Manchester City. Η Liverpool σκόραρε με την πρώτη της στιγμή στο ματς στο 7ο λεπτό! Ο Origi έκανε όμορφη κίνηση και σέντρα στην περιοχή και ο αρχηγός της Norwich, Grant Hanley έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Ήταν η καλύτερη αρχή για τους Reds και η χειρότερη για τα Καναρίνια στη σεζόν. Ο Pukki είχε την πρώτη φάση για την Norwich με ένα πλαϊνό σουτ στο 15’ και ο Robertson του απάντησε ένα καλύτερο και πιο δυνατό ένα λεπτό αργότερα, το οποίο έφυγε λίγο πάνω από την εστία του Krul. Το προβάδισμα της ομάδας του Klopp διπλασιάστηκε στο 19’ με ένα εξαιρετικό πλασέ του Mohamed Salah με ένα από υπέροχη ασίστ του Bobby Firmino! Με κλειστά μάτια βρέθηκαν οι δύο τους! Εξαιρετική επέμβαση πραγματοποίησε ο Alisson Becker σε πολύ καλό σουτ του Stierpermann από το ημικύκλιο της περιοχής στο 25’. Πολύ εύκολα και πολύ απλά η Liverpool πέτυχε και τρίτο τέρμα 3 λεπτά αργότερα με σκόρερ τον Virgil van Dijk! Ο Mo Salah βρήκε τέλεια τον Ολλανδό με εκτέλεση κόρνερ και εκείνος το μόνο που είχε να κάνει ήταν να στείλει την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά. Πολύ κοντά στο 4-0 έφτασε ο Bobby Firmino στο 31’ με ένα γυριστό. Η πίεση των Κόκκινων ήταν ασταμάτητη και δεν άφηνε τα Καναρίνια να πάρουν ανάσα. Η χαρά της ομάδας δεν κράτησε όμως για πολύ, διότι ο Alisson Becker τραυματίστηκε από μια ανύποπτη φάση, ενώ εκτέλεσε ένα άουτ. Το πόδι του Βραζιλιάνου κόλλησε στο έδαφος και ο διεθνής keeper δεν συνέχισε τον αγώνα. Έγινε αμέσως αναγκαστική αλλαγή και ο Adrian πραγματοποίησε το ντεμπούτο του νωρίτερα από ότι αναμενόταν. Η απόδοση όμως της Liverpool δεν επηρεάστηκε από τον τραυματισμό του Alisson και η ομάδα σκόραρε ξανά με κεφαλιά του Origi μετά από σέντρα του Alexander-Arnold.

Β’ Ημίχρονο: Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με μικρή καθυστέρηση, λόγω προβλήματος της διαιτητικής ομάδας, αλλά ξανά με μεγάλες ευκαιρίες για τους Reds. Πρώτα με το σουτ του Henderson, το οποίος κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι μετά από παρέμβαση του Krul και έπειτα με τον Firmino να μην μπορεί να σκοράρει από κοντά από γύρισμα του Trent. Οι ευκαιρίες των Reds συνεχίστηκαν με καλό πλασέ του Salah, που έφυγε ελάχιστα άουτ και δυνατό σουτ του Fabinho, που μπλόκαρε ο Krul μερικά λεπτά αργότερα. Απείλησε και ο Robertson εκτός περιοχής στο 58’. Η Norwich όμως πρώτα απάντησε στις ευκαιρίες με δοκάρι του Leitner στο 63’ και μετά από ένα λεπτό μείωσε σε 4-1 με τέρμα του Pukki. Ο Firmino έψαξε ξανά το γκολ στο 70’ και η προσπάθειά του κατέληξε κόρνερ μετά από κόντρα σε παίκτες των φιλοξενούμενων. Στο 74ο λεπτό ο Sadio Mane πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση στην φετινή σεζόν, καθώς αντικατέστησε τον σκόρερ, Divock Origi. Στο 79’ ο Hernadez εκμεταλλεύτηκε ένα κενό στην Κόκκινη άμυνα και σούταρε από το ύψος της περιοχής, αλλά ο Adrian μπλόκαρε σωστά. Πολύ καλό φάουλ του Alexander-Arnold και μεγάλη επέμβαση του Krul στο 85’. Αμέσως μετά ο James Milner πήρε την θέση του Bobby Firmino. Μεγάλη απόκρουση  πραγματοποίησε και ο Adrian στο 91’.

Επόμενος αγώνας για τους Reds την Τετάρτη κόντρα στην Chelsea για το Uefa Super Cup.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Liverpool: Alisson (Adrian 39′) Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson, Fabinho, Henderson, Wijnaldum, Salah, Origi (Mane 74′), Firmino (Milner 85′).

Δεν χρησιμοποιήθηκαν: Matip, Keita, Oxlade-Chamberlain, Shaqiri

Norwich: Krul, Aarons, Hanley, Godfrey, Lewis; Trybull (Hernandez 70′), McLean,  Buendia, Stiepermann (Leitner 58′), Cantwell, Pukki (Drmic 83′)

Ο Salah γράφει το 2-0.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com