Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Robertson: «Κάποιες φορές δεν γίνεται να κάνεις μεταγραφές, θέλουμε τίτλους»

Robertson: «Κάποιες φορές δεν γίνεται να κάνεις μεταγραφές, θέλουμε τίτλους»

Στον αέρα του BBC Radio 5 Live μίλησε ο Andrew Robertson και αναφέρθηκε στην νέα σεζόν, στις φιλοδοξίες της ομάδας, στην Premier League και στις μεταγραφές.

Για την νέα σεζόν της Premier League και τις πιθανότητες που έχει η Liverpool να διεκδικήσει ξανά το πρωτάθλημα:

“ Πέρυσι κάναμε ρεκόρ, τα οποία κατά πάσα πιθανότητα δεν θα σπάσουν ποτέ και φτάσαμε κοντά. Πιστεύουμε πως αν κάνουμε και φέτος, ό,τι κάναμε και πέρσι θα είμαστε ξανά στο κυνήγι του τίτλου. ” Είπε ο Robertson.

“ Πέρυσι, ειδικά από την αλλαγή της χρονιάς η υπόθεση τίτλος ήταν ανάμεσα σε δύο ομάδες, αλλά φέτος θεωρώ πως θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα περισσότερες ομάδες. Άλλες ομάδες έχασαν βαθμούς σε παιχνίδια που δεν έπρεπε. Εμείς τα πήγαμε καλα σε αυτό πέρυσι. ”

“ Πιστεύω πως οι ομάδες που τερμάτισαν κάτω από εμάς έχουν βελτιωθεί με μεταγραφές. Το αν θα είναι επιτυχημένες οι μεταγραφές θα φανεί, αλλά προσπαθούν να κλείσουν την διαφορά από την κορυφή. ”

Για τις μεταγραφές:

“ Όλοι θέλουν μεταγραφές, αλλά κάποιες φορές απλά δεν μπορείς να κάνεις. Δεν είναι δυνατό. ”

Τις φιλοδοξίες της ομάδας:

“ Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα και δεν θέλουμε να έχουμε κερδίσει μόνο το Champions League. Θέλουμε να γράψουμε την δική μας ιστορία και να κατακτήσουμε τίτλους. Αυτό μπορούμε να το κάνουμε μόνο αν διατηρήσουμε όσα κάναμε πέρσι.”

Ο Robertson είχε μια εξαιρετική σεζόν πέρσι.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com