Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Lallana: «Απολαμβάνω τον νέο μου ρόλο, παίζω οπουδήποτε»

Lallana: «Απολαμβάνω τον νέο μου ρόλο, παίζω οπουδήποτε»

Στον νέο του ρόλο αγωνίστηκε στο φιλικό με την Lyon ο Adam Lallana, δηλαδή ως ένα δημιουργικό εξάρι και μάλιστα ξεχώρισε με την απόδοσή και βοήθησε την ομάδα να φτάσει στη νίκη με σκορ 3-1

Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα ο Άγγλος μέσος έκανε τις εξής δηλώσεις στην ιστοσελίδα της ομάδας:

“ Η νέα μου θέση είναι ωραία. Έπαιξα στην συγκεκριμένη θέση κάποιες φορές στην φετινή προετοιμασία και το απόλαυσα. Είμαι χαρούμενος και μπορώ να παίξω οπουδήποτε. Απολαμβάνω να έχω την μπάλα στα πόδια μου. ”

“ Υπάρχουν ακόμη μερικά στοιχεία στο παιχνίδι μου, που πρέπει να βελτιώσω και είμαι σίγουρος πως μάθω περισσότερο την νέα μου θέση. Είμαι πολύ χαρούμενος που πήρα περισσότερα λεπτά συμμετοχής και φτιάχνω την φυσική μου κατάσταση. ” Είπε ο Lallana.

“ Ο προπονητής έχει αναφέρει πως μπορώ να παίξω εκεί, πως έχω την ικανότητα να το κάνω. Δεν έχουμε κάνει κάποια συζήτηση, αλλά είμαι χαρούμενος που παίζω σε αυτή τη θέση. Βλέπω πολύ μπάλα και είμαι ο τύπος παίκτη, που θέλει την μπάλα στα πόδια του. Θεωρώ πως μπορώ να ξεκινώ τις επιθέσεις της ομάδας. ”

“ Όσο μπορώ να μείνω υγιής, θεωρώ πως μπορώ να προσθέσω ποιότητα στην ομάδα της Liverpool. Δουλεύω πολύ σκληρά, για να βελτιώσω την φυσική μου κατάσταση. ”

Καλή εμφάνιση από τον Lallana κόντρα στην Lyon.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com