Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι Κόκκινοι ανταποκρίνονται στις οικονομικές απαιτήσεις του Pepe

Οι Κόκκινοι ανταποκρίνονται στις οικονομικές απαιτήσεις του Pepe

O Nicolas Pepe αναμφίβολα είναι ο παίκτης , ο οποίος έχει συνδέσει πιο πολύ από όλους το όνομα του με μια πιθανή μετακίνηση στο Merseyside, μετά από μια εκπληκτική χρονιά με τη Lille.

Ο ακραίος επιθετικός της Ακτής του Ελεφαντοστού θα κοστίσει κάπου στα 80 εκατομμύρια ευρώ για όποια ομάδα θελήσει να τον αποκτήσει – ένα ποσό που από ότι φαίνεται η Liverpool είναι διατεθειμένη να δαπανήσει γι αυτόν.

Σύμφωνα με την L’Equipe, και την SportWitness οι Κόκκινοι έχουν μια καταρχήν συμφωνία με τον Pepe, όσο αφορά το οικονομικό μέρος αλλά δεν είναι μόνοι τους στο κυνήγι του παίκτη.

Napoli, Inter Milan και Arsenal ενδιαφέρονται επίσης για την υπογραφή του, ενώ λίγο πιο πίσω παραμονεύουν οι Atletico Madridκαι Manchester United.

Στο μεταξύ ο Gerard Lopez,πρόεδρος της Lille υποστηρίζει τα δημοσιεύματα σε μια συνέντευξη του στο Tuttosport ,προσθέτοντας ότι το μέλλον του παίκτη θα ξεκαθαρίσει την επόμενη εβδομάδα.

«Για τον Pepe έχουμε λάβει 4 αποδεκτές προσφορές από 4 μεγάλες ομάδες» είπε ο Lopez.

«Η Napoli έκανε μια προσφορά 80 εκατομμυρίων ευρώ που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις μας. Εξαρτάται από τον παίκτη πλέον να αποφασίσει που θα πάει, με τις προτάσεις για το συμβόλαιο του να έχουν γίνει από αυτές τις 4 ομάδες.»

«Ο Pepe θα επιστρέψει από τις διακοπές του τη Δευτέρα και νομίζω ότι θα έχει αποφασίσει μέχρι τα μέσα της επόμενης εβδομάδας» ολοκλήρωσε ο Lopez.

Έχει αποδεχτεί πρόταση της Liverpool για τον Nicolas Pepe η Lille.
Έχει αποδεχτεί πρόταση της Liverpool για τον Nicolas Pepe η Lille.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com