Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η Αθόρυβη Δουλειά Του Bill Hogan!

Η Αθόρυβη Δουλειά Του Bill Hogan!

Ο Bill Hogan ήρθε στο Anfield, τον Μάη του 2012, αλλά από τότε υπήρξε το πρόσωπο-κλειδί στην ανάπτυξη της ομάδας, αλλά όχι με τρόπο που να φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο.

«Σε ολόκληρη την ομάδα του επιτελείου, εκτός του αγωνιστικού χώρου, υπάρχει μια τεράστια επιθυμία, να επιστρέψει η Liverpool, εκεί που πιστεύουμε ότι ανήκει, στην κορυφή του Παγκόσμιου Ποδοσφαίρου.» είχε πει ο Hogan στη LiverpoolEcho πέρυσι.

«Εμείς δεν μπορούμε να το κάνουμε κλωτσώντας τη μπάλα αλλά βοηθώντας όσο μπορούμε στο επιχειρησιακό κομμάτι.» συνέχισε.

Σε λιγότερο από 12 μήνες από τις δηλώσεις αυτές του επικεφαλής εμπορικού διευθυντή της Liverpool, ο Jordan Henderson, σήκωνε στον ουρανό της Μαδρίτης το 6ο τρόπαιο Champions League των Κόκκινων στην ιστορία τους.

Και ενώ ο Jurgen Klopp, o Henderson και οι συμπαίκτες του είχαν οδηγήσει την ομάδα τους σε μια φημισμένη πλέον νίκη στον αγωνιστικό χώρο-ας μην ξεχνάμε και τους αγώνες με τη Barcelona, σίγουρα είχαν και την βοήθεια των ανθρώπων πίσω από τα παρασκήνια που δεν είχαν «κλωτσήσει μπάλα».

Η FSG κοντεύει να κλείσει 9 χρόνια ιδιοκτησίας της ομάδας και ο Hogan έχει χάσει κάπου 18 μήνες από την περίοδο αυτή.

Πριν να έρθει όμως στη Liverpool ανήκε στo περιβάλλον των John Henry και Tom Werner, αφού εργαζόταν ως διευθυντής στη Fenway Sports Mangement.

Πριν να αναλάβει τον ρόλο του στη Liverpool – σε μια συμφωνία στην οποία είχε συναινέσει στη στενή συνεργασία με τον IanAyre, είχε εργαστεί ‘περιφερειακά’ για την ομάδα για περισσότερο από ένα χρόνο σε διάφορα projects συνεργασίας.

Στο επίσημο account του, στο Linkedin , γράφει «Ο Billy μπορεί να πουλήσει πάγο στους Εσκιμώους».

Έχοντας μεγαλώσει στο Clevelandτου Ohio, ο Hogan δημιούργησε ισχυρούς δεσμούς στην περιοχή της Βοστόνης ,την βάση της FSG, 8 χρόνια πριν η εταιρία αποκτήσει τη Liverpool.

Αλλά στην ομάδα του Merseyside ήταν που ‘έφτιαξε’ όνομα κλείνοντας αρκετές εμπορικές συμφωνίες οι οποίες αυξήθηκαν σε τιμή με την πάροδο των χρόνων.

«Με όλη αυτήν την επιτυχία στον αγωνιστικό χώρο, αποτελεί ευθύνη της ομάδας εκτός αυτού, να συνεχίσει να διατηρεί αυτήν την επιτυχία και να συνεχίσει να αποφέρει κέρδη για την ομάδα τα οποία θα επιστρέφονται και θα επενδύονται στον αγωνιστικό χώρο.» είχε πει στο Forbes, κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της ομάδας στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Συγχρόνως ο Hogan, επαινεί τον Klopp για την κατανόηση που δείχνει όσο αφορά την ανάπτυξη της ομάδας και εκτός γηπέδου, μια ανάπτυξη που είχε ως αποτέλεσμα την αύξηση εσόδων από 80 εκατομμύρια λίρες το 2012 σε 154 εκατομμύρια πέρυσι.

Σημαντική η βοήθεια του Billy Hogan στην εμπορική ανάπτυξη της Liverpool.
Σημαντική η βοήθεια του Billy Hogan στην εμπορική ανάπτυξη της Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com