Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι Παίκτες της Liverpool ευχαριστούν θερμά τους ‘εκπληκτικούς’ οπαδούς τους στις Ηνωμένες Πολιτείες!

Οι Παίκτες της Liverpool ευχαριστούν θερμά τους ‘εκπληκτικούς’ οπαδούς τους στις Ηνωμένες Πολιτείες!

Με το τέλος της tour τους στις Ηνωμένες Πολιτείες, οι παίκτες της Liverpool εξέφρασαν την ευγνωμοσύνη τους για την απίστευτη υποστήριξη που έλαβαν από τους εκεί οπαδούς των Κόκκινων.

Ως μέρος της προετοιμασίας τους εκεί οι Κόκκινοι έπαιξαν 3 φιλικά στη Notre Dame, στη Βοστώνη και στη Νέα Υόρκη.

Κι ενώ τα αποτελέσματα των φιλικών δεν ήταν τέτοια που να ευχαρίστησαν παίκτες και οπαδούς , στις 9 μέρες της παραμονής τους εκεί, οι παίκτες εστίασαν στην βελτίωση της φυσικής τους κατάστασης ενόψει των τελικών εβδομάδων της προετοιμασίας.

Στους 3 αγώνες, οι Andy Robertson, Jordan Henderson, Trent Alexander- Arnold, Virgil van Dijk, και GiniWijnaldum κέρδισαν πολύτιμο χρόνο συμμετοχής αφού επέστρεψαν πιο αργά από τους υπόλοιπους στην ομάδα, ενώ σε αρκετούς από τους νέους δόθηκε χρόνος για να εντυπωσιάσουν.

Για τον Joel Matip, που έπαιξε σε 2 από τους 3 αγώνες η tour αποδείχθηκε ‘έντονη’ καθώς οι παίκτες έτρεξαν αρκετά για να φτάσουν στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης.

Μιλώντας στην LFCTV ο κεντρικός αμυντικός παραδέχθηκε ότι η ομάδα ‘έχει αυτοπεποίθηση’ ενόψει της νέας σαιζόν, ενώ υπογράμμισε την επιθυμία του να πετύχει κι άλλα γκολ για τους Κόκκινους με τους οποίους έχει σημειώσει 3 ως τώρα.

«Ήταν μια έντονη περίοδος με καλούς αντιπάλους και δουλέψαμε σκληρά για να φτάσουμε σε ένα καλύτερο επίπεδο φυσικής κατάστασης και διάθεσης.» είπε.

«Έχουμε ακόμα αρκετή δουλειά να κάνουμε, αλλά εργαζόμαστε ήδη σκληρά και κοιτάμε μπροστά καθώς έχουμε την αυτό πεποίθηση.»

«Ελπίζω ότι θα σκοράρω περισσότερο. Είμαι κοντά σ’ αυτό και όταν βρίσκομαι μπροστά θα αξιοποιώ όποια ευκαιρία μου δίνεται.» ολοκλήρωσε.

Η παρουσία της Liverpool στην Αμερική είχε ως αποτέλεσμα δεκάδες χιλιάδες οπαδών να συρρέουν για να τους παρακολουθήσουν, παρά τις πολύ υψηλές θερμοκρασίες ,όπως στη Βοστώνη που έσπασε το ρεκόρ της πιο ζεστής μέρας από το 1991, στον αγώνα με τη Sevilla.

Αναμενόμενο ήταν οι παίκτες των Κόκκινων να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη τους για την υποστήριξη που έλαβαν όπου πήγαιναν ,κοινοποιώντας την ευγνωμοσύνη τους αυτή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οι Wijnaldum και Fabinho σχολίασαν την ‘απίστευτη υποστήριξη’ ενώ ακόμα και ο Sepp van der Berg, ,ευτυχισμένος για το ντεμπούτο του, βρήκε χρόνο για να επαινέσει τους ‘εκπληκτικούς’ οπαδούς.

«Και έτσι τελειώνει η tour στις Ηνωμένες Πολιτείες. Μεγάλη περίοδος έντονης προπόνησης ενώ πέτυχα και ένα γκολ. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους Reds στις Ηνωμένες Πολιτείες που ήρθαν και μας υποστήριξαν.» έγραψε ο Gini.

«Τέλος της προετοιμασίας στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ευχαριστούμε για όλη την υποστήριξη και την αγάπη που πήραμε στη Νέα Υόρκη, στη Βοστώνη και στη NotreDame. Ήταν ευχαρίστηση μας.» έγραψε ο Fabinho.

«Μεγάλη νύχτα χθες καθώς έκανα το ντεμπούτο μου με αυτήν την ομάδα. Ανυπομονώ για περισσότερα. Σε όλη την tour εσείς οι οπαδοί ήσασταν εκπληκτικοί, ευχαριστούμε USA.» έγραψε ο Sepp van der Berg.

Ο Rhian Brewster δικαιολογώντας για μια άλλη φορά την άποψη που έχουν πολλοί για το ταλέντο του, εγκωμίασε την ‘μεγάλη tour’ και τους ‘ακόμα καλύτερους’ οπαδούς κατά την επιστροφή του στο Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ οι Jordan Henderson και AdamLewis εξέφρασαν επίσης τις ευχαριστίες τους προς τους οπαδούς των Κόκκινων.

«Προσγείωση στο Ηνωμένο Βασίλειο, ήταν μια υπέροχη tour, και η υποστήριξη σας ακόμα καλύτερη.» έγραψε ο Brewster στο Instagram.

«Ευχαριστούμε για όλη την υποστήριξη στις Ηνωμένες Πολιτείες. Θα σας δούμε ξανά. YNWA.» έγραψε ο Henderson.

«Ευχαριστούμε USA. Οι οπαδοί υπήρξατε εκπληκτικοί.» έγραψε ο Adam Lewis.

Ο Simon Mignolet, εξέφρασε την ευχαρίστηση του για το γεγονός ότι πήρε ‘πολύτιμα λεπτά στον αγωνιστικό χώρο’ μετά από μόλις δύο εμφανίσεις στην περσινή σαιζόν, ενώ ο Van Dijk έδειξε ανυπόμονος να συνεχίσει την ‘σκληρή δουλειά’ καθώς πλησιάζει η έναρξη της νέας σαιζόν.

Όσο για τον Robertson δεν έκρυψε την ανυπομονησία του να βρεθεί με την ομάδα στα πάτρια εδάφη, στη Σκωτία.

«Και έτσι τελειώνει η tour στις Ηνωμένες Πολιτείες. Εκπληκτικό που είδα τόσους πολλούς οπαδούς των Κόκκινων να μας υποστηρίζουν σε όλη την χώρα και υπέροχο που κέρδισα σημαντικά λεπτά συμμετοχής. Φέρτε τη σαιζόν 2019/20.YNWA.» έγραψε στο Instagram ο Mignolet.

«Επιστροφή από μια φανταστική tour στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η υποστήριξη που πήρε ο καθένας μας από τους οπαδούς ήταν εκπληκτική. Ευχαριστούμε. Έφτασε η ώρα να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά ενόψει της νέας σαιζόν.» έγραψε ο Virgil Van Dijk.

«Ευχαριστούμε για την μεγάλη υποστήριξη. Που πάμε μετά?» έγραψε ο Robertson.

Επιστρέφοντας πλέον στο Merseyside η ομάδα του Klopp θα εστιάσει στον επόμενο αγώνα που τους περιμένει στο Edinburgh με αντίπαλο μια παλιά γνωστή τη Napoli.

Μετά τον αγώνα αυτό, οι Κόκκινοι θα ταξιδέψουν στο προπονητικό κέντρο του Evian, στη Γαλλία όπου θα τους συναντήσουν οι Alisson, Roberto Firmino και Mohamed Salah.

Ολοκληρώθηκαν τα φιλικά των Reds στην Αμερική.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com