Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Δεν είναι εύκολο να ενισχυθούμε χωρίς να ξοδέψουμε πολλά χρήματα»

Klopp: «Δεν είναι εύκολο να ενισχυθούμε χωρίς να ξοδέψουμε πολλά χρήματα»

Συνέντευξη από την Αμερική και συγκεκριμένα από την Indiana, όπου και βρέθηκε η ομάδα τις προηγούμενες ημέρες, παραχώρησε ο Jürgen Klopp στην Liverpool Echo και τόνισε ξανά πως δεν γίνεται να ενισχυθούν στην φετινή μεταγραφική περίοδο οι Reds, αν δεν ξοδέψουν μεγάλα χρηματικά πάσα.

Ο Γερμανός ρωτήθηκε γιατί δεν έχει ενισχυθεί η ομάδα στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο:

“ Δεν είναι εύκολο. Είπα πέρσι, πως δεν είναι εύκολο να ενισχύσεις την ομάδα με ένα σεβαστό ποσό. Με τρελά χρήματα, ναι πάντα μπορείς να το κάνεις. Ξοδεύεις ό,τι θέλεις και ναι, τότε μπορείς να το κάνεις. ” Είπε ο Klopp.

“ Δεν είμαστε τέτοιου είδους σύλλογος και δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό. Είμαστε υγιής ως σύλλογος, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε αυτά που κάνουν οι άλλες ομάδες. Έτσι έχουν τα πράγματα. ”

“ Δεν χρειάζεται και να το κάνουμε. Πρέπει να βρούμε λύσεις κατά την διάρκεια της σεζόν. Ναι, μερικές φορές θα βρεις την λύση από τις μεταγραφές. Το έχουμε κάνει και εμείς αυτό. Δεν χρειάζεται να ονομάσω τους παίκτες. Όλοι γνωρίζουν. ”

“ Σε άλλη περίπτωση, πρέπει να βρεις την λύση από τις προπονήσεις της ομάδας και αυτό ακριβώς κάνουμε εμείς τώρα. ”

Αν συνεχίζει να κοιτάζει την αγορά για διαθέσιμους παίκτες:

“ Ναι, συνεχίζουμε να κοιτάζουμε την αγορά, αλλά δεν θα είναι η μεγαλύτερη μεταγραφική περίοδος στην ιστορία της ομάδας. Θα είναι μια απλή μεταγραφική περίοδος. ”

“ Θα δούμε τι θα κάνουμε, αλλά δεν αν δεν κάνουμε τίποτα, αυτό θα έχει συμβεί για πολλούς διαφορετικούς λόγους. ”

“ Στις μεταγραφικές περιόδους, πρέπει να φτιάξεις μια ομάδα για την επόμενη σεζόν, αλλά εγώ έχω ήδη μια ομάδα. Αν μπορέσουμε να πάρουμε κάποιον, που θα μπορεί να μας κάνει καλύτερους, θα το δούμε. Αλλά, αν όχι, έχουμε ήδη ομάδα και απλά θα πρέπει να βρούμε λύσεις για ορισμένες καταστάσεις. ”

Ο Klopp ψάχνει λύσεις εκ των έσω.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com