Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δεν άντεξε το σκληρό παιχνίδι της Sevilla και ηττήθηκε η Liverpool

Δεν άντεξε το σκληρό παιχνίδι της Sevilla και ηττήθηκε η Liverpool

Δεύτερη ήττα για τη Liverpool στην Αμερική, η δεύτερη σε δύο παιχνίδια, αλλά με πάρα πολλά ελαφρυντικά. Οι Reds ηττήθηκαν με 2-1 από την Sevilla, μια ομάδα η οποία σε καμία περίπτωση δεν είχε καταλάβει πως έδινε φιλικό αγώνα, καθώς οι παίκτες της χτύπαγαν σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού τους παίκτες του Klopp!

Ο Divock Origi σημείωσε το μοναδικό γκολ των Reds, ενώ ο Yasser Larouci τραυματίστηκε από το δολοφονικό παιχνίδι των Ισπανών και αντικαταστάθηκε αμέσως.

Α’ Ημίχρονο: Για πρώτη φορά με τους διεθνείς βασικούς, τον Alex Oxlade-Chamberlain να ξεκινάει, παρά το γεγονός, πως δεν προπονήθηκε το Σάββατο και μια μεγάλη έκπληξη, τον Andy Lonergan κάτω από τα δοκάρια αντί του Simon Mignolet παρέταξε τη Liverpool ο Jürgen Klopp. Μόλις στο τέταρτο λεπτό είχε την πρώτη της καλή στιγμή η Liverpool με τον Origi να βγαίνει σε θέση τετ α τετ μετά την πάσα του Henderson, αλλά να μην μπορεί να νικήσει τον Rico. Η Sevilla απάντησε στις ευκαιρίες με την προσπάθεια του De Jong στο 9’. Ο επιθετικός της Sevilla είχε μια ακόμη μεγάλη ευκαιρία στο 13ο λεπτό με τον Lonergan όμως να πραγματοποιεί μια σπουδαία επέμβαση. Ένα λεπτό αργότερα η Sevilla έφτασε ξανά κοντά στο γκολ με τον Ocampos να δοκιμάζει το πόδι του από το ύψος της περιοχής και μην βρίσει την εστία για λίγα εκατοστά. Ο De Jong απείλησε τους Reds και στο 22’ με κεφαλιά, η οποία έφυγε όμως άουτ. Η Sevilla είχε προειδοποιήσει αρκετές φορές τους πρωταθλητές Ευρώπης και τελικά άνοιξε το σκορ στο 37’ με τον Nolito, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με ένα καταπληκτικό τελείωμα εντός περιοχής. Η απάντηση της Liverpool ήταν όμως άμεση, καθώς ισοφάρισε στο 44ο λεπτό με τον συνήθη ύποπτο, Divock Origi! Ο Trent Alexander-Arnold εκτέλεσε το κόρνερ, ο Nat Phillips πήρε την πρώτη κεφαλιά, η μπάλα στρώθηκε στον Βέλγο και φυσικά εκείνος έγραψε από κοντά το 1-1.

Β’ Ημίχρονο: Με 11 αλλαγές ξεκίνησαν, σε αντίθεση με το προηγούμενο φιλικό το δεύτερο μέρος οι Reds με τους Milner, Brewster και Fabinho να περνάνε μεταξύ άλλων στον αγωνιστικό χώρο. Να ξαναπάρει το προβάδισμα προσπάθησε η Sevilla λίγα λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης με τον Ocampos, αλλά ο James Milner απομάκρυνε τον κίνδυνο με ένα εξαιρετικό τάκλιν. Το ίδιο προσπάθησε να πράξει η Ισπανική ομάδα στο 55’ με τον Mignolet να πραγματοποιεί δύο πολύ σπουδαίες επεμβάσεις στα σουτ των Munir και Vazquez. Με τον Curtis Jones στο 68’ είχε την πρώτη της ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο η Liverpool. Ο Brewster βρήκε με μια πολύ καλά πάσα τον Jones στην μικρή περιοχή, αλλά ο τελευταίος δεν κατάφερε να νικήσει τον Diaz. Πέντε λεπτά αργότερα ο Jones πραγματοποίησε μια ωραία κίνηση και έστρωσε στον Milner, με την προσπάθεια του Millie να κοντράρει στους παίκτες της Sevilla. Μπορεί να είναι σπάνιο για φιλικό, αλλά οι Ισπανοί έμειναν με 10 παίκτες στο 76’ μετά από ένα ακόμη δολοφονικό τάκλιν, που πραγματοποίησαν. Ο Gnagnon χτύπησε με πολύ βίαιο τρόπο τον Yasser Larouci και δέχθηκε απευθείας την κόκκινη κάρτα. Μάλιστα, ο Larouci αντικαταστάθηκε αμέσως με τον Bobby Duncan να περνά στη θέση και τον Adam Lewis να καλύπτει την θέση του αριστερού μπακ. Ένα πλαϊνό σουτ του Fabinho στο 88’ δεν βρήκε εστία. Η Liverpool πίεζε, για να φτάσει στο δεύτερο γκολ, αλλά τελικά η Sevilla ήταν εκείνη που το βρήκε με σκόρερ τον Pozo από αντεπίθεση και μετά από ασίστ του Munir. Ο Pozo απέφυγε με προσποίηση τον Mignolet και τελείωσε σωστά την φάση. 

Επόμενος φιλικός αγώνας για τους Reds και τελευταίος στην Αμερική, τα ξημερώματα της Πέμπτης κόντρα στην Sporting CP.

Η σύνθεση της Liverpool:

Lonergan (Mignolet 46′), Alexander-Arnold (Hoever 46′), Phillips (Gomez 46′), Van Dijk (Lovren 46′), Robertson (Larouci 46′, Duncan 80′), Wijnaldum (Fabinho 46′), Henderson (Milner 46′), Oxlade-Chamberlain (Lewis 46′), Wilson (Jones 46′), Woodburn (Kent 46′), Origi (Brewster 46′).

Θα βελτιωθούν οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com