Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τα νεότερα για τους τραυματισμούς των Larouci και Wilson

Τα νεότερα για τους τραυματισμούς των Larouci και Wilson

Τον δευτερό της φιλικό αγώνα επί Αμερικάνικου εδάφους έδωσε η Liverpool και τίποτα δεν πήγε όπως θα τα είχε σχεδιάσει η ομάδα, καθώς και ηττήθηκε και δεν μπόρεσε να παίξει το ποδόσφαιρό της και δύο παίκτες της αποκόμισαν προβλήματα τραυματισμών. Ο λόγος για τους Yasser Larouci και Harry Wilson.

Ο 18χρονος αμυντικός τραυματίστηκε από το δολοφονικό τάκλιν του Gnagnon και έφυγε με πατερίτσες από το Fenway Park, ενώ ο Banega τραυμάτισε πιο ελαφρά τον Ουαλό.

Ο Klopp ρωτήθηκε στις δηλώσεις του μετά το ματς για τον τραυματισμό του Larouci: 

“ Είναι πολύ νωρίς στη σεζόν, για να δημιουργήσω τίτλους για τις εφημερίδες με τα λεγόμενά μου για τον τραυματισμό του. Φαίνεται πως ο Yasser ήταν τυχερός, αλλά όπως γίνεται πάντα σε αυτές τις καταστάσεις, πρέπει να περιμένουμε λίγο. ”

“ Δεν μπορούσε να συνεχίσει να παίζει και αυτό δεν ήταν καλό πρώτο σημάδι, αλλά στα αποδυτήρια ήταν εντάξει. ”

“ Ο αντίπαλος τον βρήκε κανονικά, θα ήταν χειρότερα, αν τον είχε χτυπήσει σε ένα διαφορετικό σημείο. Δεν ξέρω 100% τι έχει, αλλά φαίνεται πως τελικά ήταν τυχερός. Μίλησα με τον γιατρό και μου είπε αυτό. Θα πρέπει να περιμένουμε όμως. ”

Για του Harry Wilson:

“ Ήταν σε μια παρόμοια κατάσταση με τον Larouci στα αποδυτήρια. Ο Harry δέχθηκε ένα χτύπημα στο σαγόνι του και ένα δάχτυλο στο μάτι του. Θα πρέπει να είναι εντάξει, αλλά δεν μπορούσε να συνεχίσει. ” Είπε ο Klopp.

Με προβλήματα Wilson και Larouci.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com