Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Henderson: «Είμαστε διψασμένοι για τρόπαια, μπορούμε και χωρίς μεταγραφές»

Henderson: «Είμαστε διψασμένοι για τρόπαια, μπορούμε και χωρίς μεταγραφές»

Στην συνέντευξη τύπου ενόψει του φιλικού αγώνα με την Dortmund μίλησε και ο Jordan Henderson πριν από τον Jürgen Klopp, με τον αρχηγό των Reds να τονίζει πως και εκείνος και η ομάδα παραμένουν διψασμένοι για τρόπαια και θέλουν να αφήσουν πίσω τους την επιτυχία της Μαδρίτης, προκειμένου να κατακτήσουν και άλλα τρόπαια.

Ο Hendo ως αρχηγός ρωτήθηκε για το ρόστερ της ομάδας:

“ Νιώθω πολύ αισιόδοξος για τη νέα σεζόν με ρόστερ που έχουμε και τους παίκτες που θα επιστρέψουν μετά τους τραυματισμούς τους, όπως οι Ox, Adam Lallana και Rhian Brewster. ”

“ Παίκτες όπως αυτοί θα βοηθήσουν αρκετά τη νέα σεζόν, αν αποφύγουν τους τραυματισμούς. Έχουμε ένα πολύ καλό ρόστερ και μπορούμε να συναγωνιστούμε τους αντιπάλους μας σε όλες τις διοργανώσεις. ”

“ Εννοείται πως θα καλωσορίσουμε τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, αλλά ακόμη και να μην υπάρξουν, έχουμε μια φανταστική ομάδα, η οποία είναι διψασμένη για τίτλους και θέλει να βελτιωθεί. Έχουμε τον χαρακτήρα του νικητή. ” Είπε ο Henderson.

Για την επιτυχία της Μαδρίτης και την επόμενη μέρα:

“ Έχουμε αποδείξει, πως μπορούμε να κερδίσουμε μεγάλα τρόπαια. Θέλουμε να συνεχίσουμε να γράφουμε ιστορία και θεωρούμε πως μπορούμε να το πετύχουμε. ”

“ Είναι βέβαια πολύ δύσκολο, γιατί υπάρχουν πολλές καλές ομάδες στην Ευρώπη, αλλά μπορούμε να το καταφέρουμε, αν συνεχίσουμε να δουλεύουμε και βελτιωνόμαστε, όπως κάνουμε τα δύο τελευταία χρόνια. ”

“ Ποτέ δεν θα ξεχάσουμε την κατάκτηση του Champions League και τον γύρο του θριάμβου. Θα τα χρησιμοποιήσουμε με τον σωστό τρόπο, προκειμένου να μείνουμε διψασμένοι και με θέληση. Είμαι σίγουρος πως θα το κάνουμε. ”

Να συνεχίσει να σηκώνει τρόπαια θέλει ο Henderson.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com