Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Δεν υπάρχει λόγος να υπογράψω από τώρα νέο συμβόλαιο»

Klopp: «Δεν υπάρχει λόγος να υπογράψω από τώρα νέο συμβόλαιο»

Για το μέλλον του μίλησε ο Jürgen Klopp σε μια από τις καθιερωμένες συνεντέυξεις που παραχωρεί στα Αγγλικά μέσα και επιβεβαίωσε πως δεν πρόκειται να φύγει από τη Liverpool πριν το 2022, δηλαδή όταν θα λήξει το συμβόλαιό με την ομάδα.

Ο Γερμανός ρωτήθηκε ξεκάθαρα για το μέλλον του αν έχει σκοπό να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την ομάδα:

“ Δεν πρόκειται να φύγω πριν τελειώσει το συμβόλαίο μου. Έτσι είναι ο χαρακτήρας μου και γι’ αυτό ένα συμβόλαιο είναι σημαντικό. Έχουμε αρκετό χρόνο, για να πάρουμε αυτές τις αποφάσεις. Δεν υπάρχει λόγος να το κάνουμε από τώρα. Έχουμε 3 χρόνια μπροστά μας και δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Είναι μόνο ένα συμβόλαιο. ”

“ Στους ιδιοκτήτες αρέσει η δουλειά μου και σε εμένα αρέσει η δική τους. Αγαπώ την ομάδα και όλα είναι υπέροχα. Το Melwood είναι φανταστικό και ανυπομονώ να μπω στο νέο προπονητικό στο Kirkby. Πάντα πρέπει να κάνουμε ένα βήμα μπροστά. ” Είπε ο Klopp.

“ Είναι σημαντικό να κρατάς τις παραδόσεις και τα σχετικά, αλλά πάντα πρέπει να προχωράς μπροστά. Είναι σημαντικό να είναι αυτός ο τρόπος σκέψης μας. ”

Ο Klopp επίσης τόνισε πως δεν γνωρίζει πότε θα αποχωρήσει από τη Liverpool:

“ Δεν μπορώ να φανταστώ την μέρα που θα αποχωρήσει και δεν είναι σημαντικό. Είναι όμως απολύτως φυσιολογικό στην δουλειά μας. Δεν θέλω να βρίσκομαι μια μέρα σε αυτή τη θέση και ο κόσμος να είναι δυσαρεστημένος με εμένα και θυμωμένος που βρίσκομαι ακόμη εδώ. Αυτή η κατάσταση υπάρχει στο ποδόσφαιρο, αλλά πρέπει να παραμένει win-win. ”

“ Θα δούμε για πόσο θα μείνω και τι συζητήσεις θα γίνουν. Είδα να γράφεται πως θα φύγω σε 3 χρόνια ή ότι θα υπογράψω νέο συμβόλαιο. Έχω 3 χρόνια συμβόλαιο και όλα είναι καλά. Ο μέσος όρος ηλικίας των παιδιών είναι καλός και η δική μου ηλικία είναι επίσης καλή, γι’ αυτό που κάνω εγώ. Είχαμε κάνει την ίδια συζήτηση πριν από μια 3 χρόνια και είναι περίεργο. ”

Jürgen Klopp και John Henry πριν την απονομή του τροπαίου στη Μαδρίτη.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com