Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τότε επιστρέφουν Salah, Firmino και Alisson!

Τότε επιστρέφουν Salah, Firmino και Alisson!

Την ημερομηνία επιστροφής των δύο Βραζιλιάνων, Bobby Firmino και Alisson Becker, αλλά και του Mohamed Salah επιβεβαίωσε με δηλώσεις του ο Jürgen Klopp στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, ενώ αναφέρθηκε και στον Sadio Mane, ο οποίος πρόκειται να αγωνιστεί στον τελικό του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

Ο Klopp είπε τα εξής για τους Salah, Firmino και Alisson:

“ Ο Mo και οι δύο Βραζιλιάνοι θα επιστρέψουν την Evian (Γαλλία). Αυτό σημαίνει πως θα έχουμε μια γεμάτη εβδομάδα μπροστά πριν το ματς με την City, 12 ημέρες πριν τον αγώνα με την Norwich και 15 ή 16 μέρες μέχρι το παιχνίδι με την Chelsea για το Super Cup. ”

“ Θα πρέπει να δούμε πως θα πάει, αλλά το θετικό είναι πως δεν χάνεις πολλά τα πράγματα, όταν έχεις ένα μικρό διάλειμμα καλοκαιρινών διακοπών. Χρειάζονται 3 εβδομάδες διακοπών και τους το είπαμε, αλλά ήδη έχουν ξεκινήσει προπονήσεις. Θα προτιμούσα να επέστρεφαν μετά από μια εβδομάδα διακοπών, αλλά αυτό δεν θα έβγαζε καθόλου νόημα! Οπότε μετά την ολοκλήρωση των 3 εβδομάδων θα τους έχουμε στην προετοιμασία μας.”

Για την ημερομηνία επιστροφής του Sadio Mane πρόσθεσε:

“ Θα πρέπει να δούμε τι θα γίνει στον τελικό του Sadio, πως θα νιώθει μετά τον αγώνα και όλα τα σχετικά. Θα είναι αρκετά δύσκολο. Η σεζόν του θα τελειώσει 16 μέρες πριν παίξουμε με την City. Θα πρέπει να πάρουμε μια απόφαση, την οποία για την ώρα δεν έχουμε πάρει. ” Είπε ο Klopp.

Στη Γαλλία Salah και Firmino.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com