Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Υπολογίζει τον Lallana ως εξάρι ο Klopp!

Υπολογίζει τον Lallana ως εξάρι ο Klopp!

Σε μια νέα θέση ετοιμάζεται να αγωνιστεί ο Adam Lallana την νέα σεζόν, αυτή του εξαριού, όπως αποκάλυψε με δηλώσεις του ο Jürgen Klopp στο επίσημο site των Reds.

Ο Γερμανός προπονητής θέλει να βρει την κατάλληλη θέση για τον Άγγλο μέσο, που έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά από τραυματισμούς τα δύο τελευταία χρόνια και πιστεύει πως αυτή μπορεί να είναι εκείνη του εξαριού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Klopp για τον Adam Lallana:

“ Μπορείτε να δείτε στις προπονήσεις που κάνουμε εδώ πόσο καλός ποδοσφαριστής είναι. Είναι εκπληκτικό. ”

“ Ο κόσμος μπορεί να λέει πως είναι τραυματίας. Ναι, ήταν τραυματίας, αλλά αυτή τη στιγμή δεν είναι. Έχω ένα παράδειγμα, τον Ilkay Gundogan, ο οποίος ήταν 2 ή 3 φορές σοβαρά τραυματίας, αλλά τώρα παίζει χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Οπότε δεν πρέπει να υπάρχει άγχος ή πίεση. Πρέπει να φτίάξεις ένα καλό επίπεδο φυσικής κατάστασης και να δουλέψεις με την εμπειρία σου. Έπειτα, όλα τα θα πάνε καλά. ”

“ Από ποδοσφαρικής άποψης, δεν έχουμε καμία αμφιβολία για τον Adam. Για την ώρα παίζει σε μια διαφορετική θέση και το απολαμβάνει. Δεν είναι ακόμα έτοιμος για την θέση του εξαριού. Είχαμε και στο παρελθόν παίκτες που έπαιξαν καλά σε αυτή τη θέση. Ο Adam είναι ένας κεντρικός μέσος και ένας εξωπραγματικός παίκτης. ”

“ Για τους εξωπραγματικούς παίκτες, πάντα ψάχνεις να βρεις την κατάλληλη θέση στο γήπεδο. Υπάρχει πιθανότητα η καλύτερη θέση για τον Lallana να είναι εκείνη του εξαριού σε μερικά παιχνίδια. Θα πρέπει να έχουμε την κατοχή σε αυτό το παιχνίδι. Ο Adam μπορεί να το παίξει αυτό. ”

“ Γι’ αυτό χρησιμοποιούμε την προετοιμασία. Για μικρά πειράματα. ”

Έτοιμος για νέο ρόλο ο Adam Lallana.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com