Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Έχει τη Liverpool στην καρδιά του ο Coutinho»

«Έχει τη Liverpool στην καρδιά του ο Coutinho»

Μπορεί να αγωνίζεται στην Barcelona εδώ και 18 μήνες, όμως ο Philippe Coutinho δεν έχει ξεχάσει τη Liverpool και μάλιστα την έχει μέσα στην καρδιά του, όπως δήλωσε ο μάνατζερ του, Kia Joorabrchian σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Sky Sports.

Ο μάνατζερ του Βραζιλιάνου διεθνή ανέφερε τα εξής όταν ρωτήθηκε για τη Liverpool:

“ Πιστεύω πως η Liverpool κατέχει μια πολύ βαθιά θέση στην καρδιά του Coutinho. Την υποστήριζε σε όλη την διάρκεια της περσινής σεζόν. Ήθελε να κατακτήσει το πρωτάθλημα και το ευχόταν. ”

“ Έχει έναν πολύ ισχυρό δεσμό με τη Liverpool, οπότε πιστεύω πως θα ήταν δύσκολο να πάει σε μια από τις αντιπάλους της. ”

Όσο για το αν έχει μέλλον ο ποδοσφαιριστής στην Barcelona:

“ Η ενημέρωση που έχουμε από την Barcelona δεν είναι ξεκάθαρη. Είχαμε μια συνάντηση την προηγούμενη εβδομάδα με τον πρόεδρο, Josep Bartomeou και με άλλα μέλη του συμβουλίου και μας είπαν, πως ο παίκτης δεν βρίσκεται προς πώληση και πως ποτέ δεν είχαν συζητήσει για την πώληση του Coutinho και ούτε τον είχαν προτείνει σε κάποια ομάδα. ”

“ Υπάρχει όμως ένας άνθρωπος που δουλεύει για την Barcelona και λέγεται Andre Curry, ο οποίος μίλησε για πώληση του Coutinho. Ο πρόεδρος πάντως μας είπε πως δεν είναι προς πώληση. ” Είπε ο Kia.

Παραμένει για την ώρα στην Barcelona ο Coutinho.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com