Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πάει την Lazio στη FIFA για τον Adekanye η Liverpool

Πάει την Lazio στη FIFA για τον Adekanye η Liverpool

Στην Lazio θα συνεχίσει την καριέρα του ο Bobby Adekanye, όπως ανακοίνωσε από προχθές η Ιταλική ομάδα και φυσικά σας ενημέρωσε στο liverpool.gr.

Ο επιθετικός υπέγραψε ως ελεύθερος στους Κυπελλούχους Ιταλίας, ωστόσο τα πράγματα δεν ήταν τόσο απλά και έχουν φτάσει πλέον μέχρι και τη FIFA!

Η Liverpool με επίσημο έγγραφο ζήτησε από το FIFA να ελέγξει την μεταγραφή του 20χρονου και να εξετάσει αν τον είχε προσεγγίσει παράνομα η Ιταλική ομάδα πριν τη λήξη του συμβολαίου του, κάτι που δεδομένα είχε συμβεί, καθώς οι δύο πλευρές είχαν ξεκινήσει τις επαφές από τον Δεκέμβρη του 2018.

Οι Reds θα λάβουν το ποσό των 240.000 λιρών από τη Lazio, επειδή ο παίκτης δεν έχει κλείσει τα 23, αλλά δεν θα σταματήσουν εκεί.

Αρχικά, οι Ρωμαίοι με επίσημη ανακοίνωση διέψευσαν πως είχαν προσεγγίσει τον παίκτη, αλλά το θέμα δεν θα λήξει εκεί. Η Liverpool γνωρίζει πως η Lazio του είχε καταθέσει επίσημη πρόταση εδώ και μήνες και μάλιστα είχε διαρρεύσει και στα media, όπως αναφέραμε πιο πάνω.

Είναι παράνομο ένας παίκτης, που δεν έχει κλείσει τα 23 να έρθει σε επαφή με άλλη ομάδα πριν τη λήξη του συμβολαίου του και αυτό ακριβώς συνέβη στην προκειμένη περίπτωση με τον Adekanye.

Ο Adekanye είχε δεχθεί πρόταση από την Lazio εδώ και μήνες.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com