Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δεν πωλείται ο Origi!

Δεν πωλείται ο Origi!

O Divock Origi με το τρόπαιο της Μαδρίτης, πριν 2 χρόνια και μία μέρα.

Αποφασισμένη να κρατήσει τον Divock Origi στο ρόστερ της και την επόμενη σεζόν είναι η Liverpool ανεξάρτητα από το αν θα υπογράψει νέο συμβόλαιο με την ομάδα.

Η συνεργασία του με τους Reds ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2020 και η Real Betis τον έχει στη λίστα της και θα ήθελε να τον εντάξει στο δυναμικό της. Αυτό όμως δεν θα συμβεί γιατί ο Jürgen Klopp τον υπολογίζει κανονικά και δεν πρόκειται να τον παραχωρήσει το φετινό.

Ο Βέλγος και οι πρωταθλητές Ευρώπης βρίσκονται σε συζητήσεις για την επέκταση του συμβολαίου του, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν συμφωνήσει. Υπάρχει όμως αισιοδοξία από την πλευρά της ομάδας, πως τελικά ο διεθνής επιθετικός θα πει το «ναι» στην πρόταση ανανέωσης και θα παρεμείνει κάτοικος Anfield για τα επόμενα χρόνια.

Ο 24χρονος θα επιστρέψει τις επόμενες μέρες στο Melwood και έπειτα θα ακολουθήσει την ομάδα στην Αμερική για τα 3 φιλικά προετοιμασίας. Θα πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής στα φιλικά, καθώς η βασική επιθετική τριάδα θα απουσιάζει.

Την σεζόν που μας πέρασε αγωνίστηκε 21 φορές με τους Reds σε όλες τις διοργανώσεις και σημείωσε 7 τέρματα με τα δύο κόντρα στην Barcelona, το ένα στον τελικό του Champions League με την Tottenham και εκείνα κόντρα σε Newcastle και Everton να ξεχωρίζουν, λόγω της σημασίας τους.

Ο Origi κάνει το 1-0 στον ημιτελικό με την Barcelona.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com