Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Επιμένει για Lovren η Milan

Επιμένει για Lovren η Milan

Δεν ξεχνά την περίπτωση του Dejan Lovren η Milan και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες και εξελίξεις, περνά ξανά σε πρώτο πλάνο για τους Rossoneri όσο αφορά την θέση του βασικού κεντρικού αμυντικού.

Η υπόθεση του Κροάτη έμοιαζε να χάνει έδαφος τις προηγούμενες μέρες, καθώς η Milan είχε θέσει ως πρώτο στόχο τον Ozan Kabak, ο οποίος κατέληξε στην Schalke.

Όπως μεταδίδουν τα Ιταλικά μέσα και συγκεκριμένα το Milannews.it και το Gazzeta dello Sport, η ομάδα του Μιλάνου αναμένεται να κάνει μια ακόμη προσπάθεια να κλείσει τον στόπερ των Reds και συναντήθηκε με τον μάνατζέρ του, Predrag Mijatovic το πρωί της Δευτέρας στην Ιταλία.

Οι Ιταλοί σημειώνουν πως ο Lovren αποτελεί ένα όνειρο για τη Milan την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο και προσπαθήσει να τον κάνει κάτοικο San Siro.

Από τη Νησί, επιβεβαιώνεται μεν το ενδιαφέρον για τον διεθνή αμυντικό, αλλά όχι κάτι περισσότερο. Οι δύο ομάδες δεν βρίσκονται κοντά σε συμφωνία και φαίνεται δύσκολο να καταφέρει να ικανοποιήσει η Milan οικονομικά τη Liverpool, η οποία ζητάει 25 εκατομμύρια.

Πάντως, σε καμία περίπτωση δεν έχουν βάλει οι Reds πωλητήριο στον Lovren. Ενδέχεται να αποχωρήσει μόνο με μια καλή πρόταση, που θα ικανοποιεί και εκείνον και τους Reds.

O Dejan Lovren με την κούπα του Champions League.
O Dejan Lovren με την κούπα του Champions League.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com