Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Bobby Duncan έχει το μέλλον μπροστά του!

Ο Bobby Duncan έχει το μέλλον μπροστά του!

Καθώς πλησιάζει η πρώτη επέτειος της άφιξης του στη Liverpool, o Bobby Duncan μπορεί νιώθει ικανοποιημένος για την πρόοδο του τη σαιζόν που μας πέρασε.

Με τον Jurgen Klopp να αντιμετωπίζει την προοπτική να μην έχει διαθέσιμους και τους τρεις επιθετικούς του, στην προετοιμασία της ομάδας, στα φιλικά του επόμενου μήνα, αναμένεται οι μικροί της ομάδας -όπως ο Duncan , να πάρουν αρκετό χρόνο συμμετοχής.

Ο μικρός ο οποίος ήρθε πέρυσι από τη Manchester City -λόγω διαφορών στο επαγγελματικό συμβόλαιο που του ζήτησαν να υπογράψει, είναι ξάδελφος του Steven Gerrard, και κατάφερε να πιάσει τα βλέμματα πολλών όχι εξαιτίας του διάσημου συγγενή του.

Ο μικρός- για τον οποίο η Liverpool πλήρωσε 200.000 λίρες, είναι οπαδός των Κόκκινων και γεννήθηκε, όπως κι ο Gerrard στο Whiston, μεγάλωσε στο Huyton αλλά μετακόμισε πλέον με την οικογένεια του στο Prescot.

Για τον παίκτη που σε λίγο καιρό θα γιορτάσει τα 18α γενέθλια του απαιτείται σίγουρα υπομονή δεδομένου των παικτών που διαθέτει πλέον η Liverpool αλλά και αυτών που ενδέχεται να αποκτήσει!

Την προηγούμενη πάντως σαιζόν έδειξε τι μπορεί να πετύχει, κάνοντας αλματώδη βήματα προόδου στον αγωνιστικό χώρο.

Υπό τις οδηγίες του Barry Lewtas-manager της U18, ενός από τους πιο αξιοσέβαστους προπονητές στο χώρο, όσο αφορά την ανάπτυξη νέων παικτών, είχε την ευκαιρία να λάμψει σε μια ομάδα που εργάστηκε σκληρά, ενώ κατάφερε να παραμείνει σοβαρός και όχι αιθεροβάμων.

Η συνεργασία του με τον Paul Glatzel στον επιθετικό τομέα της ομάδας ήταν εκπληκτική, αφού πέτυχαν μαζί 60 τέρματα σε όλους τους θεσμούς, ενώ το γκολ του ,εναντίον της πρώην ομάδας του, της City,έστειλε τον αγώνα του Τελικού του FA Youth Cup, στην παράταση και τελικά στα penalties, όπου και οι Κόκκινοι επικράτησαν με 5-3, φέροντας το τρόπαιο στο Merseyside για πρώτη φορά από το 2007!

Αν και χρειάζεται ακόμα δουλειά από μέρους του- για να καταφέρει να βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Klopp, βρίσκεται στο καλύτερο μέρος που θα μπορούσε, για να εκπληρώσει τις υποσχέσεις που έχει δώσει με το παιχνίδι του και αν συνεχίσει με αυτό τον ρυθμό τότε μπορούμε να πούμε ότι μπροστά μας βρίσκονται πολύ ενδιαφέροντες καιροί τόσο για τον ίδιο όσο και για την ομάδα!

Ο Bobby Duncan κατέκτησε το FA Youth Cup με την Under 18.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com