Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δανεικός και τη νέα σεζόν ο Grujic

Δανεικός και τη νέα σεζόν ο Grujic

Ο Marko Grujic με τη φανέλα της Liverpool (την περσινή).

Δανεικός θα παραχωρηθεί και τη νέα σεζόν ο Marko Grujic και δεν θα παραμείνει στο ρόστερ της Liverpool, όπως ακριβώς αναμενόταν δηλαδή.

Ο Σέρβος αγωνίστηκε στην Γερμανία και την Hertha Berlin, με τις εμφανίσεις του να είναι αρκετά καλές και να κάνει τη διαφορά για την ομάδα του Βερολίνου. Δεν χωράει όμως στα πλάνα του Jürgen Klopp για τη σεζόν 2019-20, κάτι που σημαίνει πως οι Reds θα τον δανείσουν για τρίτη φορά.

Πάντως η Liverpool σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να του βάλει πωλητήριο ή να απαντήσει θετικά σε κάποια πρόταση αγοράς. Όπως τονίζεται από την ομάδα, ο Grujic δεν πωλείται, αλλά μόνο δανείζεται.

Υπάρχει η άποψη, πως αν αγωνιστεί έναν ακόμη χρόνο δανεικός σε ένα καλό πρωτάθλημα, όπως η Bundesliga θα μπορεί να διεκδικήσει μια θέση στο ρόστερ της ομάδας για τη σεζόν 2019-20. Το πιο σημαντικό για τον Σέρβο διεθνή είναι να αποκομίσει και άλλες εμπειρίες και να συνεχίζει να αγωνίζεται τακτικά.

Προς το παρόν ο επόμενος σταθμός της καριέρας του δεν έχει ξεκαθαρίσει, αλλά υπάρχει η πιθανότητα να παραμείνει στο Βερολίνο και να συνεχίσει να φορά τα χρώματα της Hertha.

Κατά πάσα πιθανότητα όμως θα δώσει το παρών στην πρώτη μέρα της προετοιμασίας της Liverpool ενόψει της νέας σεζόν, στις 6 Ιουλίου.

Ο Grujic έκανε τη διαφορά για την Hertha.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com