Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δεν πωλείται ο Origi, το σκέφτεται για ανανέωση

Δεν πωλείται ο Origi, το σκέφτεται για ανανέωση

Ο μεγάλος ήρωας για τη Liverpool τη σεζόν που μας πέρασε ήταν ο Divock Origi, του οποίου το συμβόλαιο ολοκλήρωνεται το επόμενο καλοκαίρι, του 2020 και η ομάδα του έχει κάνει ήδη πρόταση ανανέωσης.

Σύμφωνα με σημερινές πληροφορίες της Evening Standard και της Liverpool Echo, ο παίκτης δεν πρόκειται να πωληθεί το φετινό καλοκαίρι και είναι δεδομένο πως θα παραμείνει στο ρόστερ των Reds και την επόμενη σεζόν.

Η Liverpool του έχει προσφέρει νέο συμβόλαιο, αλλά ο ίδιος δεν έχει αποφασίσει ακόμη αν θέλει να ανανεώσει με την ομάδα. Έχει ενδοιασμούς σχετικά με τον χρόνο συμμετοχής του στα επόμενα χρόνια και κάτα πόσο θα τον βοηθήσουν τα λίγα αγωνιστικά λεπτά που παίρνει να εξελιχθεί.

Ο Jürgen Klopp θέλει να τον κρατήσει στο Anfield και θα προσπαθήσει μέχρι τον Ιανουάριο (μπορεί να υπογράψει σε άλλη ομάδα ως ελεύθερος) να τον πείσει και να πει το «ναι» στην πρόταση ανανέωσης των Reds.

Πάντως, οι άνθρωποι της Liverpool είναι αισιόδοξοι και θεωρούν πως ο Origi θα απαντήσει τελικά θετικά στην πρόταση ανανέωσης που του έχει γίνει.

Ο ίδιος είχε δηλώσει πως θέλει να το συζητήσει με την ομάδα και την οικογένειά του πριν λάβει την τελική του απόφαση, αλλά μάλλον θα υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους Πρωταθλητές Ευρώπης.

Ο Origi κάνει το 2-0 στη Μαδρίτη.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com